Beni Hatırla
9
Esra
Gazi Üniversitesi | Giyim Endüstrisi Öğretmenliği

Boşluk kalbindeki o odacıklardır. Doldurabilen yaşar.

10.02.2012 14:55 PM

Şuraya yazdığım zamanlar kafam gayet de doluymuş aslında. Asıl boşluk şimdi var kafamda. Vursan "tınn" diye yankılanır yeminle. Kafa booğğş, kafa boş. 300-500. Bir şeyler anlatabilecek kelimeleri dahi kilitledim, attım bir kenara. Şu iki yılda iyi eğittim lan beyni. Gerekli durumlarda açıp kapatabiliyorum. Şu an kapalı mesela. İçini gereksiz Latince ıvır zıvırlarla, İngilizce kelimelerle ve KPSS ile dolduracağım. 

Bu mesajı
1 kişi beğendi
10.02.2012 18:35 PM
Ragıp
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Maden Mühendisliği

bütün sorular sana yöneltilmiştir. sen de sana dönmüşsündür. evreni sen doldurursun ve sensindir bütün evren. kadehteki boşluk kadar geçersin evrenin boyunu. "şimdi boyum mu uzadı.." der demez kadehin boşluğu artar ve azalırsın artık sen. sonunda bitmişsindir,galiptir evren. atasözü: boş yorum dediğin boşlukta yapılır.

04.03.2012 18:28 PM

"mart tesadüfleri sever"
bir kedi filmi
çok yakında tüm sokak aralarında.

04.03.2012 18:31 PM

Hani böyle cemiyette sizi itibarsızlaştırmaya çalışan ezik ve kompleksli tipler olur.Gereksiz bir ağız dalaşına girmeye çalışırlar,söylediklerinizde hata ararlar,bulunca mal bulmuş mağribi gibi yüzünüze vurmaya çalışırlar,her boka karışırlar,makamından mevkisinden bağımsız herkesle uğraşmaya çalışırlar,ama eleştiriye tahammülleri yoktur falan,siz biraz sivrilince rahatsız olup üzerinize oynayıp moralinizi bozmaya çalışırlar,güveninizi yok etmeye çalışırlar falan filan...

Bildiniz değil mi ?

Ha işte Ben onların taa oh rahatladım gidiim biçaysmarlayımkendime

19.03.2012 21:02 PM

Çok da paranoyak değilim aslından lan, gayet de düşündüğüm gibi davranışlarınız altında yatan sebepler.  Lakin iyi olarak tanımladığıma kötü sıfatını bir türlü yakıştıramadığım için kendimi paranoyak olduğuma ikna ediyorum.

20.03.2012 17:37 PM

hayat zaten boşlukları doldurma mantığı üzerine kurulu .
boşlukta olmak kadar normal bişey göremiyorum. çünkü insan doldurmaya çalışır herşeyi ; bardağı , karşısındakini , cebini , midesini , üstünü başını çantasını vs vs vs . 

20.03.2012 19:31 PM

''Çoook susadımmm''

24.03.2012 01:15 AM

Sigaraya kesin çözüm...

24.03.2012 01:16 AM

2 hafta komada kalıyorsunuz bu iş tamamdır

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';