Anasayfa
Beni Hatırla
0
FORUMLAR > YAZILIM > Soru: HTC Quickfire ve LG VU Cu920 Türkiye'de çalışır mı?
08.09.2010 23:26 PM

Arkadaşlar merhaba,

Amerika'dan Unlocked olarak alınan, yukarıda söylediğim markalar ve modeller, Türkiye'de çalışır mı acaba? Çalışır mıdan kasıt, 3G'si falan çalışır mı acep? Arkadaş Samsung marka bir telefon almıştı Amerika'dan, Türkiye'de çalıştı hattıyla falan ama 3G'si çalışmadı, Avea falan, "Türkiye'de bu model yok, ondan çalışmıyor olabilir." dediler. 

Bir bilginiz var mıdır?

08.09.2010 23:36 PM

Çalışmadığınız yerden sordum kanımca. :D 

08.09.2010 23:39 PM
Çağrı Mert demiş ki:

Arkadaşlar merhaba,

Amerika'dan Unlocked olarak alınan, yukarıda söylediğim markalar ve modeller, Türkiye'de çalışır mı acaba? Çalışır mıdan kasıt, 3G'si falan çalışır mı acep? Arkadaş Samsung marka bir telefon almıştı Amerika'dan, Türkiye'de çalıştı hattıyla falan ama 3G'si çalışmadı, Avea falan, "Türkiye'de bu model yok, ondan çalışmıyor olabilir." dediler. 

Bir bilginiz var mıdır?

vallahi operatörler cihazı kendi sistemlerine tanıtırsa çalışır  3g olaylarında

08.09.2010 23:40 PM
Uğur
İstanbul Teknik Üniversitesi | İmalat Mühendisliği

Bence çalışmaz.

Ama çalışabilir de.

Belli olmaz.

Önemli olan niyet.

Tabi zevkler tartışılmaz derler fakat Quickfire HTCnin görünüş olarak en berbat modellerinden biri be birader.  Yine de alırsan güle güle kullan.

Son Düzenleme: Mehmet @ 08.09.2010 23:41

htc cihazlar için hertürlü bilgiyi ve alet edevatı http://forum.xda-developers.com'dan öğrenebilirsin çağrı :)

yada akşam ben kurcalarım senin için

08.09.2010 23:58 PM

Cevap veren herkese çok teşekkürler. :)

Ya tipini beğendik biz arkadaşla ya internet üzerinden, bilemedim ki, bir de fiyatı önemli tabii. :) Önerilere açığım tabii.

Can,

Teşekkür ederim bir bakayım abi, bulamazsam sana dönerim. :)

09.09.2010 00:03 AM
Mehmet demiş ki:

Tabi zevkler tartışılmaz derler fakat Quickfire HTCnin görünüş olarak en berbat modellerinden biri be birader.  Yine de alırsan güle güle kullan.

Görünüşü çok dert değil, alacağım kişi beğendi de, özellikleri iyi midir abi, Türkiye'de yürür mü, ne dersin? :) 

09.09.2010 00:13 AM
Çağrı Mert demiş ki:

Görünüşü çok dert değil, alacağım kişi beğendi de, özellikleri iyi midir abi, Türkiye'de yürür mü, ne dersin? :) 

Özellikleri ortalama bir telefona göre iyi evet, görünüşü dert değilse Türkiye'de çalışır bence ama yine de Türkiyedeki operatörlere danışmak lazım. Türkiyedeki yakınlarına söyle de bari operatörleri arayıp sorsunlar nasıl olur diye.

Son Düzenleme: Mehmet @ 09.09.2010 00:15
09.09.2010 00:18 AM
Mehmet demiş ki:

Özellikleri ortalama bir telefona göre iyi evet, görünüşü dert değilse Türkiye'de çalışır bence ama yine de Türkiyedeki operatörlere danışmak lazım. Türkiyedeki yakınlarına söyle de bari operatörleri arayıp sorsunlar nasıl olur diye.

Ben de öyle düşünüyorum abi, teşekkürler. :) 

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';