Anasayfa
Beni Hatırla
0
Gamze demiş ki:

Sheldon'ın ödül almasına ben de pek sevindim.. House'un ödül almamasına üzüldüm ama şaşırmadım zira birkaç senedir Mad Men'den başkasına yalan oldu o drama dalıyla ilgili tüm ödüller.. House gönlümün en birincisi ..

bir de modern family'yi hiç izlememiştim ama emmy'den sonra bakmaya karar verdim, baya komikli bir şeye benziyor :)

aynen ya.. House alsındı ama   son üç yıl üstüste Mad Men kimseye bırakmadı hakikaten..

The Closer dan Kyra Sedgwick'in almasına sevndim, çok tatlı o kadın seviyorum ben...

08.09.2010 19:46 PM
Arda demiş ki:

meme var dediler izledik bi bok yoktu

yanlış dimişler hacı, ona yakın tarihte güzellik yarışması yayınlanacaktı reklamını ardarda veriyolardı sana onu dimişlerdir sen karıştırmışsın heheehe

08.09.2010 19:47 PM
Dilber demiş ki:

aynen ya.. House alsındı ama   son üç yıl üstüste Mad Men kimseye bırakmadı hakikaten..

The Closer dan Kyra Sedgwick'in almasına sevndim, çok tatlı o kadın seviyorum ben...

bak onda anlaşamadık...o kadın bana julia roberts ın kötü ve yaşlı bir kopyası gibi gelmiştr hep nedense...ama dizi iyidir ve hatun kendini parçalıo oynarken...ii aslında o da..

30.10.2010 22:29 PM
Özkan
İstanbul Teknik Üniversitesi | Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği

bencede zorlayarakta olsa ıyı

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';