Beni Hatırla
-1
FORUMLAR > SİNEMA & TV > Inception-(Başlangıç) Senaryo yorumlarınız nedir ?
09.01.2011 21:48 PM
Alican demiş ki:

senaryo derken?

sinema teknolojisinin geliştirdiği bir yazıtürüdür. Senaryo, filmin kâğıt üzerindekiilk halidir. Sinemada ya da televizyonda gösterilmek üzere, çekim için hazırlanan yazıdır. Senaryo yazımı sessiz film döneminde pek önem kazanmamıştır.

17.01.2011 10:55 AM

o asansor sahnesıne bayıldım sen nasıl dusunebılırsın onu ya

17.01.2011 11:00 AM
Hakan
Erciyes Üniversitesi | Endüstri Mühendisliği

unutulacak o film demiştim aha da unutuluyo. 2 sene sonra hiç kimse hatırlmayıcak.öyle bi fight club ,matrix etkisi falan bekleyenler yanılıyo.bi de sinemada izlerkende sıkıyo zaten son yarım saati

17.01.2011 11:02 AM

şimdi bana burda filmin açıklarını yazdırıp felsefe yaptırtmayın.adam rüya içinde rüya görmüş kalkmış uykudan saçma sapan bi kurguyla film çekmiş. ha film kötü müydü değildi tabi ama öyle abartıldığı kadar da değil yani sakin olun şampiyonlar.

17.01.2011 14:28 PM
Serdar Mete
Kocaeli Üniversitesi | Uluslararası İlişkiler

güzel film ama daha iyi olabilirdi abartıldığı kadar yok

17.01.2011 14:33 PM
Sedat
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği

bana rüyamda oldu lan valla. cok garip saykolelik şeyler oldu. ruyada öldum ama aslında ölmemişim şimdi anlatamam burda ama o kızda olsa rüyada iyi olurdu

17.01.2011 14:33 PM
Ziya
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Endüstriyel Elektronik

iç güweysinden hallice :D sonda topaç dewrilir gibi oldu orayı kesmişler :D

17.01.2011 14:36 PM
Harun
Ankara Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği

film harika, kurgu harika. ama inanılmaz mantık hatalarıyla dolu. bazen mantık hatasını düşünürken insan filmden kopabiliyo. ha ama güzel düşünce, güzel kurgu

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';