Anasayfa
Beni Hatırla
0
FORUMLAR > YAZILIM > Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası
08.09.2010 00:52 AM
Alper demiş ki:

* olmazsa Net Framework Güncellemesi yap..

*oda olmazsa virüs programını sil yeniden yükle..

*yine sorun çıkarsa update et windowsu..

windows orijinal değil ya güncellerken ip cart curt yakalanma sorunu olmasın ? 

08.09.2010 00:53 AM
Eren
Çankaya Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Mustafa Deniz demiş ki:

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) kurdum Ccleaner'ı açıyorum bir süre sonra kapanıyor neyse format çözüm olacak sanırım ilgine teşekkür ederim ^

mantikli birsey yapmissiin 

08.09.2010 00:54 AM
Alper
Çukurova Üniversitesi | Gıda Mühendisliği
Mustafa Deniz demiş ki:

win 7 mi?yakalarlar valla ya güncelleme derken internetten arastır manue güncelle illa otoatik güncelleme frameworkü netten bulur indirirsin..ama windows update etmek sorun olabilr

08.09.2010 00:57 AM
Meltem
Dokuz Eylül Üniversitesi | Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
Mustafa Deniz demiş ki:

microsoft visual c++ runtime library hatası online oyunlar için oluşan bir hata bu hatanın çözülmesi için bilgisayarı update yapman sorunu çözecektir bunun için başlat + tüm programlar+windows update

08.09.2010 00:57 AM
Alper demiş ki:

win 7 mi?yakalarlar valla ya güncelleme derken internetten arastır manue güncelle illa otoatik güncelleme frameworkü netten bulur indirirsin..ama windows update etmek sorun olabilr

yok xp kullanıyorum. neyse ad- aware 'ı indirip kurayıp framework de tazeleyim olmazsa da can sağlığı 

08.09.2010 00:59 AM
Meltem demiş ki:

microsoft visual c++ runtime library hatası online oyunlar için oluşan bir hata bu hatanın çözülmesi için bilgisayarı update yapman sorunu çözecektir bunun için başlat + tüm programlar+windows update

güncellemeye korkuyorum yakalanma falan malum orijinal değil windows bir virüs kaçtı bilgisayarıma galiba 

08.09.2010 01:01 AM
Meltem
Mustafa Deniz demiş ki:

güncellemeye korkuyorum yakalanma falan malum orijinal değil windows bir virüs kaçtı bilgisayarıma galiba 

ad aware ile ilgili yazıyı yazan arkadaşa da katılıyorum dediklerini bir bir yap olmazsa idgerinin dedigi gibi guncellemeyi manuel bul el ile kur  sorun çözülücektir . ama xp ise cok ta sorun yapma bi kaç yama ve kayt defteri ayaryla o orjinal deil yazısı hatası felan kalkıo ben yaptımdı bi zaaman.

08.09.2010 01:03 AM
Meltem demiş ki:

ad aware ile ilgili yazıyı yazan arkadaşa da katılıyorum dediklerini bir bir yap olmazsa idgerinin dedigi gibi guncellemeyi manuel bul el ile kur  sorun çözülücektir . ama xp ise cok ta sorun yapma bi kaç yama ve kayt defteri ayaryla o orjinal deil yazısı hatası felan kalkıo ben yaptımdı bi zaaman.

tamam teşekkür ederim bilgisayarı çöpe atmanın vakti gelmiş. ekran kartsız ancak bu kadar çalışıyor. 64 mb ekran kartı 

08.09.2010 01:04 AM
Alper
Çukurova Üniversitesi | Gıda Mühendisliği
Mustafa Deniz demiş ki:

yakalanırsan aklında bulunsun

burdan incele

08.09.2010 01:05 AM
Meltem
Mustafa Deniz demiş ki:

tamam teşekkür ederim bilgisayarı çöpe atmanın vakti gelmiş. ekran kartsız ancak bu kadar çalışıyor. 64 mb ekran kartı 

driverınıda guncelleyeblrsn onun sahi demey unuttum

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';