Anasayfa
Beni Hatırla
0
FORUMLAR > YAZILIM > Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası
08.09.2010 00:29 AM

**GÜNCEL DEĞİLDİR** FORMAT ATTIM KURTULDUM SAĞ OLUN**

çalıştırdığım birkaç programda bu hatayı veriyor sebebini bilen varsa yardımcı olabilirler mi ? 

Son Düzenleme: Mustafa Deniz @ 25.09.2010 00:31
08.09.2010 00:33 AM

yardım lütfen 

08.09.2010 00:34 AM

driverlarında sorun var mı? bir kontrol et bence. Onun dışında runtime genede programdan kaynaklanan hatalar oluyor. Yani yazılım vs değil de ayarlar kurulum hataları falan.

08.09.2010 00:37 AM
Uğur demiş ki:

driverlarında sorun var mı? bir kontrol et bence. Onun dışında runtime genede programdan kaynaklanan hatalar oluyor. Yani yazılım vs değil de ayarlar kurulum hataları falan.

1saat önceye kadar çalışıyordu şimdi vermeye başladı güncelleme falan mı istiyor ki .s

08.09.2010 00:38 AM
Alper
Çukurova Üniversitesi | Gıda Mühendisliği

burdan

indir kur sonra pcde Ccleanerla bi temizlik yap..

08.09.2010 00:40 AM
Alper demiş ki:

burdan

hocam teşekkür ederim şimdiden 

08.09.2010 00:40 AM

Hocam bunlar çok hassas, ben 2 gündür ne hatalar alıyorum beynim duracak neredeyse. En küçük bir değişiklikte bazı programlar çalışmaz oluyor. En iyisi baştan kurmak arkadaşın da dediği gibi.

08.09.2010 00:44 AM
Alper demiş ki:

burdan

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) kurdum Ccleaner'ı açıyorum bir süre sonra kapanıyor neyse format çözüm olacak sanırım ilgine teşekkür ederim ^

08.09.2010 00:46 AM
Alper
Mustafa Deniz demiş ki:

hocam teşekkür ederim şimdiden 

* olmazsa Net Framework Güncellemesi yap..

*oda olmazsa virüs programını sil yeniden yükle..

*yine sorun çıkarsa update et windowsu..

08.09.2010 00:51 AM
Alper

benimde basıma geldi formatsız kurtarmıstım sırasıyla bunları yapmıstım..

bilgisayarında bi virüs var ve bu virüs exe uzantılı oyunların programların içine girip dosyaların dogru çalısmasını engelliyor...

virüs programınla C ve D yi tarat bi bulduklarını silsin..tabi bunları yaptıktan sonra bilgisayarı resetleyip tekrar denediğini düşünerek tekrar dene hata verirse Ad-Aware virüs programıyla tarat o bulur o pis mahluk virüsüformatlık bişi dğeil yani virüs için format atmamak lazım hard diski şişirmemek lazım

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';