**GÜNCEL DEĞİLDİR** FORMAT ATTIM KURTULDUM SAĞ OLUN**
çalıştırdığım birkaç programda bu hatayı veriyor sebebini bilen varsa yardımcı olabilirler mi ?
yardım lütfen 
driverlarında sorun var mı? bir kontrol et bence. Onun dışında runtime genede programdan kaynaklanan hatalar oluyor. Yani yazılım vs değil de ayarlar kurulum hataları falan.
driverlarında sorun var mı? bir kontrol et bence. Onun dışında runtime genede programdan kaynaklanan hatalar oluyor. Yani yazılım vs değil de ayarlar kurulum hataları falan.
1saat önceye kadar çalışıyordu şimdi vermeye başladı güncelleme falan mı istiyor ki .s
indir kur sonra pcde Ccleanerla bi temizlik yap..
Hocam bunlar çok hassas, ben 2 gündür ne hatalar alıyorum beynim duracak neredeyse. En küçük bir değişiklikte bazı programlar çalışmaz oluyor. En iyisi baştan kurmak arkadaşın da dediği gibi.
hocam teşekkür ederim şimdiden
* olmazsa Net Framework Güncellemesi yap..
*oda olmazsa virüs programını sil yeniden yükle..
*yine sorun çıkarsa update et windowsu..
benimde basıma geldi formatsız kurtarmıstım sırasıyla bunları yapmıstım..
bilgisayarında bi virüs var ve bu virüs exe uzantılı oyunların programların içine girip dosyaların dogru çalısmasını engelliyor...
virüs programınla C ve D yi tarat bi bulduklarını silsin..tabi bunları yaptıktan sonra bilgisayarı resetleyip tekrar denediğini düşünerek tekrar dene hata verirse Ad-Aware virüs programıyla tarat o bulur o pis mahluk virüsü
formatlık bişi dğeil yani virüs için format atmamak lazım hard diski şişirmemek lazım