Anasayfa
Beni Hatırla
0
FORUMLAR > SİNEMA & TV > El secreto de sus ojos
06.09.2010 23:20 PM

Bu filmi izledikten sonra suratınıza tokat yemiş gibi bir ağırlık duyarsanız şaşırmayın. Ben duydum. İzleyenler bilir. Bir filme iyi diyebilmek için birkaç tane faktörün bir araya gelmesi gerekir, işte bu da öyle bir film.

-spoiler-

Müebbet yer demiştin.

-spoiler-

09.09.2010 01:56 AM

senaryo boktan film bu 3 karakter götürüyo ama izlenmeye değmez

30.10.2010 22:27 PM
Özkan
İstanbul Teknik Üniversitesi | Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği

bencede degmez ızlemeye

17.09.2011 17:50 PM

sözlü/yazılı dil görüntüye hep yenilmiştir, yenilecektir de.özellikle filmin yerine geçme iddiası taşıdığı yerlerde.bu yenilgi (acizlik durumu), hem metodolojik nedenlidir; hem de dilin, görüntü evreninin insanlığın evriminde dilden önce kurulup insan bilinciyle çoktan etkileşim kurmaya çabalamasından bir kaç milyon yıl sonra ortaya çıkmış olmasındandır.(rousseau ve gian batista vico düşünce gelişmeden, insan türünün duygularıyla davranıp iletişim kurabildiğini, mecazlarla konuştuğunu, doğası gereği ilk çağ insanının şair olduğunu, insan bilincinin şiirsel yaratıcılıkla geliştiğini söylediklerinde görüntüler düzlemini fena halde es geçmişler sanırım.)

tüm bu gevezeliği filmi anlatmak için kelimelerimin yetersiz kalacağını anlatmak için yapmışım oysaki.10 numero 5 yıldız film.izlemeyen de na böle olsun.

''...başka bir hayatta değildi.bu hayattaydı.bu hayattı.şimdi şunu anlamak istiyorum: insan hayatı nasıl böyle boş yaşayabiliyor ? koca bir hayatı boş işlerle tüketmeyi nasıl beceriyoruz ?

bunu nasıl yapıyoruz ?''

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';