Beni Hatırla
-35
FORUMLAR > SİYASET & GÜNCEL > Saylan'ın annesi hıristiyan mı? Ve türkan dizisi başlayacak!
İlk Sayfa « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Son Sayfa
Bu mesajı
1 kişi beğendi
4 kişi beğenmedi
02.09.2010 12:58 PM
Volkan demiş ki:

-10 oldu

daha yeni başlıyoruz

hedef -30

durmak yok hep siz mi yola devam edeceksiniz, bu kez bizden yola devam

Neden Türkanı suçlu görmek istemiyor bazıları anlamıyorum.Madem insanlara hoşgörü ile bakıyordu türbanlı kadınlarımızdan kızlarımızdan nefret ediyordu.Neden onlara bu kadar nefret dolu gözlerle bakıyordu.ÇYDD SÖZDE özgürlüklerin derneği ...(güya)Anlamıyorum insanların bu kadar kör olabilmesini ? Eğer gerçekten tarafsız davranacaksannn herkesin suçunu göreceksin.Birilerinin fikirleri tutuyorsun yada destekliyorsun diye onların yanlışlarını görmezlikten gelemezsinizzz.Cemaat evlerine laff atan arkadaşım çok bulundun o cemaat evlerinin içinde heralde ??? Kimse kimsenin dini inancına karışamaz.Ama türkan söyledikleri ile kendini mahvetti.

Bu mesajı
5 kişi beğendi
3 kişi beğenmedi
02.09.2010 12:59 PM
Hakan
İstanbul Teknik Üniversitesi | Elektrik Mühendisliği
Onur demiş ki:

bırak ya boş işlerle uğraşıp durma kendine yazık 

bu ülkenin başında ne o.ç ları var onlara bişey olmuyor 

türkan saylanın annesi hristiyan o mu battı.

doğru söyledin "namaz kılmasınlar bale yapsınlar" diyen o.ç. ları da gördük bu ilkede

Bu mesajı
1 kişi beğendi
2 kişi beğenmedi
02.09.2010 13:01 PM
Hakan demiş ki:

doğru söyledin "namaz kılmasınlar bale yapsınlar" diyen o.ç. ları da gördük bu ilkede

Madem insanlara hoşgörü ile bakıyordu türbanlı kadınlarımızdan kızlarımızdan nefret ediyordu.Neden onlara bu kadar nefret dolu gözlerle bakıyord degil mi arkadasim

02.09.2010 13:03 PM
Ada

-

Hakan demiş ki:

Kadın kendi fikrini beyan etmiş, bunda küfredilecek ne var? Herşeyden geçtim küfre ne kadar meraklı toplumuz, biraz sakin.

Harun
Anadolu Üniversitesi | Kamu Yönetimi

Hristiyan olsa ne olacak?

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
02.09.2010 13:04 PM

ÇYDD'nin içinde bulundum ben, çok merak ediyorsan söyleyeyim, türbanlısı da vardı kürdü de alevisi de. Ben burs almadım, sadece yardım projelerine destek oldum. İhtiyacı olan o kadar çok insana yardım ediyorlar ki. Bilmediğiniz şeyler hakkında ileri geri konuşmayın. Öldü diye sahipsiz kalmadı..

Bu mesajı
2 kişi beğendi
3 kişi beğenmedi
02.09.2010 13:05 PM

ya müslümanlık-hristiyanlık ikinci plandadır tamam mı, önce insan olması lazım.. Biz ki 'Ne olursan ol yine de gel' diyen bir kültürün torunlarıyız. onların nesliyiz.

Önemli olan Pkk yandaşı olması bence. bu iddia kaldırılamaz. eğer öyleyse, bunun da belgeeri koy Kadir arkadaşım. Yok değilse, zaten başörtülerler ya da müslümanlara yaptıkları kendisiyle Rabbi arasındaki problemdir. kimse karışamaz ki..

Bu mesajı
7 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
02.09.2010 13:05 PM
Volkan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Küresel ve Uluslararası İlişkiler
Kadir demiş ki:

Neden Türkanı suçlu görmek istemiyor bazıları anlamıyorum.Madem insanlara hoşgörü ile bakıyordu türbanlı kadınlarımızdan kızlarımızdan nefret ediyordu.Neden onlara bu kadar nefret dolu gözlerle bakıyordu.ÇYDD SÖZDE özgürlüklerin derneği ...(güya)Anlamıyorum insanların bu kadar kör olabilmesini ? Eğer gerçekten tarafsız davranacaksannn herkesin suçunu göreceksin.Birilerinin fikirleri tutuyorsun yada destekliyorsun diye onların yanlışlarını görmezlikten gelemezsinizzz.Cemaat evlerine laff atan arkadaşım çok bulundun o cemaat evlerinin içinde heralde ??? Kimse kimsenin dini inancına karışamaz.Ama türkan söyledikleri ile kendini mahvetti.

Necmettin Erbakan ile Abdullah Gül'ün beraber yedikleri mahkemece kesinleşen "kayıp trilyon" ların sonucunda Necmettin Erbakan hüküm giydi , biz ise bas bas bağırdık , beğenmediğin doğan medyası bağırdı , cumhuriyetin ve halkın partisi bağırdı ,80 yaşındaki adama yazıktır günahtır dedi , beğenmediğin ahmet necdet sezer infazı erteletti

Ve siz değerli kardeşim , insaflı vicdanlı müslüman evlatları 80 yaşındaki paşalarımıza acımadınız , dağdan inenlerin lafıyla vatan koruyanları yaktınız , hepsini görmezden geldikte 80 yaşındaki kanserli kadını acımadan mahvettiniz

Ve nasıl bir kinse bu kadın öldü hala hırsınız dinmedi

Hadi kuldan utanmadınız

Allahtan da mı korkmadınız

Son Düzenleme: Volkan Yoldaş @ 02.09.2010 13:06
Bu mesajı
1 kişi beğendi
2 kişi beğenmedi
02.09.2010 13:07 PM
Sibel
Fatih Üniversitesi | Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
Sare demiş ki:

Azcık kafanı kullan da insana insan olarak yaklaş, müslüman, hristiyan bıt bıt sanane?

O eğittiği çocuklar dağa çıkmadı, gitti sizin sevgili poponuzu kaldırıp gidemediğiniz doğuya öğretmen oldular.Kendi kardeşlerini eğittiler.O "insan" olmaya o kadar önem verdiki lanetlenmiş diye bir köşeye atılan cüzzamlı hastalara yardım etti, cüzzamı kökünden yok etti. Hiç düşündün mü? Cüzzam diye yaz bakalım internete hiç gördün mü öyle bir felaket. Azcık saygı be!

Türban takıp, cemaatlerden destek alanlar üniversite hayatını lay lay lom yaşarken, diğeri harç parasını inşaattan çıkarmak için yaşama gözlerini yumuyor. Onun suçu ne? o da kolay yolu seçsin..

Kimin kafasından türbanını çıkarmış? kimi namazından etmiş Türkan Saylan? Herkesin dini kendine.

Müslüman kardeşim, Türk kardeşim yok. İnsanlık önce.Sonra memleketini azcık da olsa seviyorsan bu memleket için kendine eğitime ilime verirsin.Müslümanlık diyorsan, azcık düşünen insan zaten dini seçimini yapar, doğru yolu bulur.

kendi kardeslerini eğitmiş olsaydı türbanlılarıda egitirdi git doguya b bak ne kadar okuyamayan kız erkek cocuk var bunların ailelri türbanlı die yardım edilmeyip geri dönülüosa bunda b iş vardır arkadasım türban takıp cemaatlerden destek alıolar laylaylom üni hayatı yasıolar demişsin o türbanı cemaatten destek aldıı için diil Allah roızasını bildikleri için takıolar herkezin dini kendine demişsin evet herkezin dini kendine bizde bunu söylüoruz müslümanız ve buna karsıyız ister hakverin ister vermeyin

İlk Sayfa « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';