Beni Hatırla
-35
FORUMLAR > SİYASET & GÜNCEL > Saylan'ın annesi hıristiyan mı? Ve türkan dizisi başlayacak!
İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
Bu mesajı
3 kişi beğendi
3 kişi beğenmedi
02.09.2010 13:42 PM
Sibel
Fatih Üniversitesi | Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
Volkan demiş ki:

- 16 olmuş

durmak yok yola devam

ister -16 ister -30 olsun bu düşüncemiz ve davamız değişmicek bu da böyle bilinee!!!!!!!!

Bu mesajı
2 kişi beğenmedi

Dostum sana şöyle bir soru sorayım;

Diyelim ki geçtim annesini Türkan Saylan da hristiyan. EE? 

Sana sorum şu 100lerce 1000lerce cüzzamlıyı kurtarmış 10binlerce 100binlerce kız çocuğunun okula gitmesine vesile olmuş bir Hristiyan mı daha makbuldür Allah'ın gözünde; yoksa hırsızlığıyla dillere destan, yolsuzluk kralı 5 vakit namaz kılan 30 gün oruç tutan 100 kez hacca gitmiş bir müslüman mı?

Bu mesajı
1 kişi beğendi
2 kişi beğenmedi
Sare demiş ki:

Video nerde?  Özet istemiyorum arkadaşım ben, video dedin, ver linki dedik işte.

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=93006782507&ref=share

işte..

02.09.2010 13:43 PM
Cem
İstanbul Aydın Üniversitesi | Lojistik Yönetimi

AYIP!!! bu kadar da olmaz dedirttin ya bana daha ne diyeyim

Bu mesajı
1 kişi beğendi
2 kişi beğenmedi
Kadir demiş ki:

ŞU YAZIYI OKU.İZLEMEDİYSEN VİDEOSUNU PAYLASACAGİM

kuran ve ezan sesinden rahatsızlık duyan,türban takanları terbiyesizlikle suçlayan,imam hatip lisesine giden öğrencileri oradan uzaklaştırmak isteyip burs vaadiyle kandıran ve türban takmaya devam ettiği için bursunu geri çeken,özgür ülkede istediği partiye oy veren temizlikçi kadını oy vermek senin neyine diyerek alay konusu olarak gösteren...üniversiteli kadınlar derneğinin bazı üyelerini kınıyoruz...
İŞTE O VİDEONUN ÖZETİ
Üniversiteli Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen ve görüntüleri video paylaşım sitesi Youtube'a yaklaşık 9 ay önce yüklenen toplantıda ezan ve Kur'an'a hakaret edilerek, Anadolu insanı aşağılanıyor.

Aralarında CHP'li Milletvekili Necla Arat'ın da bulunduğu derneğin toplantısında konuşulanlar, bazı kesimlerin halkı nasıl gördüklerini ve gerçek niyetlerini de ortaya koyuyor.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği'nin İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka kampusünde düzenlediği 'Önder Kadınlarımız' toplantısında konuşmalar izleyenleri hayrete düşürüyor.

Toplantıda konuşan dernek üyeleri, ezan ve Kur'an'dan yakınıyor. Eline mikrofonu alan bir üye, evinin yakınındaki camiden her gün ezan okunmasından duyduğu rahatsızlığı anlatıyor. Üye, "Ezan!.. Hadi ezan ama bir de 11 civarında Kur'an okumaya başlıyorlar. Ve her gün..." diyerek ne kadar üzgün olduğunu anlatıyor. Mikrofonu alan bir başka üye ise başörtüsü bağlamanın 'utanmazlık' olduğunu anlatıyor. Üye, "Türban için başa bağlanan... o Kur'an'da adı geçmeyen baş sargısı için beyaz çarşaf giyiyor ve ortaya çıkıyorlar bu ne utanmazlıktır arkadaşlar, çok üzüldüm..." diyor.

Yanımızdan geçişlerini hazmedemiyorum

Daha sonra bir başkası devreye giriyor ve ne kadar hazımsız olduğunu anlatıyor; "O kafalarına saten pırıl pırıl başörtülerini takıp başları dik bir şekilde yanımızdan geçişlerini hazmedemiyorum!.."

Bir başka üye İmam-Hatiplilerden dert yanıyor. Vatandaşları çocuklarını normal okullara göndermek için nasıl ikna ettiklerini ayrıntılarıyla anlatıyor; "Arkadaş, çocuğunu alalım, [okul masraflarını) biz üstleniyoruz... biz onu koyalım normal liseye, bursunu da bağlayalım..." Sonra n'olmuş, çocuklar eski tas eski hamam; bunun üzerine, "döndüremeyeceğimizi anlayınca bursu da kestik..."

Muhtarları ele geçirin

Üyelerden diğeri yaklaşan seçimlere dikkat çekiyor. Seçim için muhtarların ele geçirilmesi gerektiğini anlatarak izlenecek stratejiyi açıklıyor; "Seçimler geliyor; muhtarları elde etmek zorundayız; sadece muhtarları ve mahalleleri elde edersek işi başarabiliriz arkadaşlar ama bunu medyaya yaymadan kendi aramızda ve bütün bulunduğumuz alanlarda, her yerde bizim kafamızdaki muhtarlar çoğu kadın olmalı, erkekler de bizim kafamızdaysa erkekleri de..."

Üyelerden biri yanında çalışan temizlikçi kadını AK Parti'ye oy verdiği için nasıl azarladığını böbürlenerek anlatıyor; "Yanımda çalışan kadın bile ertesi gün, "AKP'ye verdim abla" dedi. 'Niye evladım AKP'ye?' dedim. "Köprülerde yazıyor ya, şunu yaptık bunu yaptık. İstikrar var." diye cevap verdi." Üniversiteli kadın üye bu cevap üzerine sinirleniyor ve şöyle söylüyor: 'İstikrar senin neyine Vesâyet... istikrar senin neyine?

videonun özetine başkalarının yorumuna ihtiyacım yok! ben yorumlayabiliyorum. bulaibliyosan o videoyu bulursun hemde tümünü!! kesilmişte kabul etmiyorum!!!

Bu mesajı
2 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
Sibel
Bu mesajı
3 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
02.09.2010 13:44 PM
Sare demiş ki:

Video nerde?  Özet istemiyorum arkadaşım ben, video dedin, ver linki dedik işte.

http://www.vindir.org/ezan-sesinden-rahatsiz-olanlar--119645.html

İZLE

Bu mesajı
1 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
Volkan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Küresel ve Uluslararası İlişkiler
Sibel demiş ki:

ister -16 ister -30 olsun bu düşüncemiz ve davamız değişmicek bu da böyle bilinee!!!!!!!!

Aaaa canım neden öyle diyorsunuz

Hani Millet iradesi hani halkımızın takdiri hani demokrasi oldu mu bu oldu mu bu

oldu

- 18

durmak yok yola devam

Bu mesajı
2 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
Dilara demiş ki:

et anasını satayım.. sana mı kanıtlıcam müslümanlığımı??

http://www.vindir.org/ezan-sesinden-rahatsiz-olanlar--119645.html

Bu mesajı
1 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
Sibel
Dilara demiş ki:

et anasını satayım.. sana mı kanıtlıcam müslümanlığımı??

kalbenden bahsettim dildekinden diil

İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';