Beni Hatırla
0
FORUMLAR > ÇÖPLÜK > Evetçilere benden güzel bir şiir...
02.09.2010 12:42 PM
İbrahim
Muğla Üniversitesi | Peyzaj Mimarisi ve Kentsel Tasarım

çok romantik olmuş :D

02.09.2010 12:43 PM

Bende kendin bi şiir yazdın da forum başlığı açtın sandım bi an..

02.09.2010 12:45 PM
Harun
Anadolu Üniversitesi | Kamu Yönetimi
Fatih demiş ki:

Bak güzel kardeşim bnm aklımın kuruşluk olup olmadığını sen anlayamazsın daha. Beni tanımıyorsun bir. Mesleki kariyerimi, eğtim durumumu, karakterimi vs hiç bir halt bilmeden yorum yapma burda. 

Saygılı terbiyeli konuş.3 kuruşluk aklı olanlar senin gibi konuşur. Algısı sabah olmasından bağımsız her daim kapalı olan sensin. Benim fikrim şu bu şiiri yazarken;

"Ben ileride olacaklardan sorumlu tutuyorum seni ve herkesi. Bu yanlış birşey mi? Toplumda karar veren çoğunluk karşı oy kullananların da geleceğinden sorumlu değil midir?"

Var mı cevabın? Evet ise bnm bu başlığı açma hakkım vardır de mi? 

Seni son kez uyarıyorum. Akıllı uslu konuş.

Zeynep arkadaşımıza da dedim. Ben o güruhun çoğunluk çıkmasından Evet çıkmasından korkuyorum. Hatta ödüm de patlıyor. Ama gel gör ki ileride olacaklardan da ,Evet çıkması halinde, seni de sorumlu tutuyorum. Oldu mu?

Beni forumda siyaset tartıştığın herhangi biri sanma güzel kardşim. Sana küfürle değil sağduyu ile cevap vericem her daim. Ama sen terbiyeni takın, var ise 10 kuruşluk aklını başına topla dağılmış biraz.

Senin ben mesleki kariyerini, karakterini, eğitim durumunu yerim... Akıllı uslu konuşmazsam ne yapacaksın? Dövecek misin?

Ben de "hayır" diyenleri sorumlu tutuyorum olacaklar oh mis bu mu yani realite. Arkadaşım mantıklı bir açıklaman varsa yaz dinleyelim ama öyle "lan sattılar ülkeyi" minvalinde masa başı ülke kurtarma tribinde fikirler ile gelme buraya.

Sen beni "evet" dediğim için sorumlu tutamazsın çünkü öyle bir hakkın yok çünkü o hakkı sana ben vermiyorum. Dikkat edersen sana "evet" mi basayım "hayır" mı basayım diye sormadığım için sana karşı bir sorumluluk içerisinde değilim.

Artı senin de insanlara "hayır" telkininde bulunma gibi bir ulvi görevin yok. Tanrı tarafından henüz kutsanmadın yani.

Evet diyecek insanları otomatik olarak etiketleyip ötekiler yaratıp "sizin gibiler" ve "Tayyipçi" demek ancak sığ olan insanlara yaraşır. Bilmem anlatabildim mi?

Ayrıyetten ben çok terbiyeli biriyimdir beni tanıyanlar bilir. Tanışmak istersen gel bayramda bir şeker ikram edeyim sana, çikolata, limon kolonyası falan...

02.09.2010 12:55 PM
Harun demiş ki:

Senin ben mesleki kariyerini, karakterini, eğitim durumunu yerim... Akıllı uslu konuşmazsam ne yapacaksın? Dövecek misin?

Ben de "hayır" diyenleri sorumlu tutuyorum olacaklar oh mis bu mu yani realite. Arkadaşım mantıklı bir açıklaman varsa yaz dinleyelim ama öyle "lan sattılar ülkeyi" minvalinde masa başı ülke kurtarma tribinde fikirler ile gelme buraya.

Sen beni "evet" dediğim için sorumlu tutamazsın çünkü öyle bir hakkın yok çünkü o hakkı sana ben vermiyorum. Dikkat edersen sana "evet" mi basayım "hayır" mı basayım diye sormadığım için sana karşı bir sorumluluk içerisinde değilim.

Artı senin de insanlara "hayır" telkininde bulunma gibi bir ulvi görevin yok. Tanrı tarafından henüz kutsanmadın yani.

Evet diyecek insanları otomatik olarak etiketleyip ötekiler yaratıp "sizin gibiler" ve "Tayyipçi" demek ancak sığ olan insanlara yaraşır. Bilmem anlatabildim mi?

Ayrıyetten ben çok terbiyeli biriyimdir beni tanıyanlar bilir. Tanışmak istersen gel bayramda bir şeker ikram edeyim sana, çikolata, limon kolonyası falan...

http://www.hocam.com/forum/96163/1/_yanlista_evetciler/#mesaj-6801110

al güzel kardeşim gel buraya madde madde çürüt fikirleri olur mu?

Dövecek gibi konuşan kim sence? Ya seviyesiz seviyesiz yorum yazıp herkesi kendin gibi sanma. Ben sana küfür etmedim bile. Mesleki durum karakter vs bilmeden bnm hakkımda bilgin yok sadece fikrin var demektir. Doktor olmadan ilaç tavsiye edenler gibisin güzel kardeşim.. Daha önce sadece kendi fikirlerimi içeren kaç tane neden hayır başlığı açtım. Bilmeden konuşmaya biz cahil cahil konuşma diyoruz. 

Demokrasiden ülke yönetiminden bir şey anlamadığın belli. Hükümet temsil etmediği düşüncelerin de varlığını korumakla yükümlü iken sen Faşizme kaymışsın güzel kardeşim uyarayım...

Sizin gibiler derken ben bütün EVET diyecekleri kastetmedim ki? Senin gibi tartışmayı bilmeyip hemen küfüre sarılan, lakırdılarını küfürle allayıp pullayan güruhu kastettim. 

Terbiyeni yesinler. Ama az kalsın terbiyeli olduğuna inanacaktım :) doğru yoldasın ama burada başka inanacak şakşakçılar bul. Ben senin terbiyeni şu anlık yeteri kadar gördüm.

bu başlığa gel madde madde çürüt beni. Olur mu a bnm terbiyeli akıllı gizli faşist kardeşim..

02.09.2010 13:01 PM
Harun
Anadolu Üniversitesi | Kamu Yönetimi
Fatih demiş ki:

al güzel kardeşim gel buraya madde madde çürüt fikirleri olur mu?

Dövecek gibi konuşan kim sence? Ya seviyesiz seviyesiz yorum yazıp herkesi kendin gibi sanma. Ben sana küfür etmedim bile. Mesleki durum karakter vs bilmeden bnm hakkımda bilgin yok sadece fikrin var demektir. Doktor olmadan ilaç tavsiye edenler gibisin güzel kardeşim.. Daha önce sadece kendi fikirlerimi içeren kaç tane neden hayır başlığı açtım. Bilmeden konuşmaya biz cahil cahil konuşma diyoruz. 

Demokrasiden ülke yönetiminden bir şey anlamadığın belli. Hükümet temsil etmediği düşüncelerin de varlığını korumakla yükümlü iken sen Faşizme kaymışsın güzel kardeşim uyarayım...

Sizin gibiler derken ben bütün EVET diyecekleri kastetmedim ki? Senin gibi tartışmayı bilmeyip hemen küfüre sarılan, lakırdılarını küfürle allayıp pullayan güruhu kastettim. 

Terbiyeni yesinler. Ama az kalsın terbiyeli olduğuna inanacaktım :) doğru yoldasın ama burada başka inanacak şakşakçılar bul. Ben senin terbiyeni şu anlık yeteri kadar gördüm.

bu başlığa gel madde madde çürüt beni. Olur mu a bnm terbiyeli akıllı gizli faşist kardeşim..

Ben de sana küfür etmedim :) Sadece küfürlü konuştum; algı meselesi... Bu da yeni moda amk önüne gelene faşist deyip yermeye çalışmak. Ben küfürlü bir şeyler yazınca ve kimseyi hedef almayınca gidin şikayet edin yeni gelin gibi sonra çık git birine şak diye faşist de ama bu da meşru olsun. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Hadi sen git hayır de ama fikirlerini de kendine sakla. Hala anlamıyorsun herhalde oy dediğin şey mahremdir. Ben burada sana gelir "evet" basacağım derim pusulaya sarılınca "hayır" derim. Sen böyle aydın takılıp ampul modelinde insanları aydınlatmaya çalışınca komik oluyor. Ben en çok buna gülüyorum işte. Demokrasi deyip çılgın atıyorsunuz evet çıkacağı olasılığı yükselince göt tutuşuyor. Sonra da demokrasi mi lan bu nidaları ile çıkıp sağa sola faşist lan bu diyorsunuz. Bu kadar tutarsızlık olmaz.

02.09.2010 13:07 PM

02.09.2010 13:21 PM
Harun demiş ki:

Ben de sana küfür etmedim :) Sadece küfürlü konuştum; algı meselesi... Bu da yeni moda amk önüne gelene faşist deyip yermeye çalışmak. Ben küfürlü bir şeyler yazınca ve kimseyi hedef almayınca gidin şikayet edin yeni gelin gibi sonra çık git birine şak diye faşist de ama bu da meşru olsun. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Hadi sen git hayır de ama fikirlerini de kendine sakla. Hala anlamıyorsun herhalde oy dediğin şey mahremdir. Ben burada sana gelir "evet" basacağım derim pusulaya sarılınca "hayır" derim. Sen böyle aydın takılıp ampul modelinde insanları aydınlatmaya çalışınca komik oluyor. Ben en çok buna gülüyorum işte. Demokrasi deyip çılgın atıyorsunuz evet çıkacağı olasılığı yükselince göt tutuşuyor. Sonra da demokrasi mi lan bu nidaları ile çıkıp sağa sola faşist lan bu diyorsunuz. Bu kadar tutarsızlık olmaz.

Sen bana bunu yazdın;

"Sen beni "evet" dediğim için sorumlu tutamazsın çünkü öyle bir hakkın yok çünkü o hakkı sana ben vermiyorum. Dikkat edersen sana "evet" mi basayım "hayır" mı basayım diye sormadığım için sana karşı bir sorumluluk içerisinde değilim."

Ben de sana bunu;

"Hükümet temsil etmediği düşüncelerin de varlığını korumakla yükümlü iken sen Faşizme kaymışsın güzel kardeşim uyarayım..."

Şikayet fln etmedim ben seni. Küfür edersen et ama kaliten belli oluyor 3 aşağı 5 yukarı. 

Sen evet dedğinde ülke adına bir karar veriyorsun ve hayır diyenleri de ilgilendiren bir karar bu. Ben de diyorum ki Evet çıkınca sen Hayır diyenlerden de sorumlu olacaksın. Sen kalkmş diyorsun ki bna ne hayırcılardan. ne halleri varsa görürler. İşte bu tek düşnce hükümranlığı yaratmaktır. Senin fikirlerin faşizme kayar mı kaymaz mı şimdi bazı noktalardan?

02.09.2010 14:10 PM

Kişisel tartışmalar ve şikayetler üzerine başlık kilitlenmiştir

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';