Anasayfa
Beni Hatırla
0
FORUMLAR > ÇÖPLÜK > Evetçilere benden güzel bir şiir...
Bu mesajı
7 kişi beğendi
10 kişi beğenmedi
02.09.2010 12:08 PM

Akrep gibisin kardeşim, korkak bir karanlık içindesin akrep gibi. Serçe gibisin kardeşim, serçenin telaşı içindesin. Midye gibisin kardeşim, midye gibi kapalı, rahat. Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim. Bir değil, beş değil, yüz milyonlarlasın maalesef. Koyun gibisin kardeşim, gocuklu celep kaldırınca sopasını sürüye katılıverirsin hemen ve âdeta mağrur, koşarsın salhaneye. Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani, hani şu derya içre olup deryayı bilmiyen balıktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, demeğe de dilim varmıyor ama kabahatın çoğu senin, canım kardeşim! NAZIM HİKMET RAN

Bu şiir benden Evet diyecek olup gelecekte olası bir sivil darbeye zemin hazırlayacak arkadaşlara gelsin. İsterse onlar AKPya Hayır Anayasaya Evetçi olsun. Vebali hepinizin boynuna güzel kardeşlerim. "Akp'ye kefil oldunuz bunlar mıydı sizin demokrat diye yere göğe sığdıramadıklarınz" diyeceğim, suratınıza söyleyeceğim günü iple çekiyorum arkadaşlar. 

En çok da aydın geçinip de bu kadar yalan dolan maddeye rağmen Evet deme dedirtme gayretinde olan arkadaşlara edeceğim bu lafı.

Bu mesajı
2 kişi beğendi
6 kişi beğenmedi
02.09.2010 12:11 PM

sen niye bu kadar "hayır" dedirtme derdine düştün ki ? sana ne ? sen böyle yaparsan ben de "evet" propagandası yaparım tabi ki.

Son Düzenleme: Zeynep @ 02.09.2010 12:13
02.09.2010 12:11 PM

Şiir fena değil de muhatapı seçememişsiniz bence

02.09.2010 12:12 PM

lan gına geldi artık

02.09.2010 12:13 PM
Ali Duru
Sakarya Üniversitesi | Makine Mühendisliği
Zeynep demiş ki:

sen niye bu kadar "hayır" dedirtme derdine düştün ki ? sana ne ? sen böyle yaparsan ben de "evet" propagandası yaparım tabi ki.

ben yapmaya bşaşladım bile

istediğimi derim 

ister evet derim

ister evet propagandası

Bu mesajı
3 kişi beğenmedi
02.09.2010 12:15 PM
Ali Duru demiş ki:

ben yapmaya bşaşladım bile

istediğimi derim 

ister evet derim

ister evet propagandası

kim güdümlü, ayırt edemiyo arkadaş.

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
02.09.2010 12:16 PM
Tolga
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Makine Mühendisliği

eyvallah Fatih. Şiir de güzel muhattapları da güzel. Artık uyanma vakti geldi de geçiyor...

02.09.2010 12:18 PM
Ali Duru
Sakarya Üniversitesi | Makine Mühendisliği
Zeynep demiş ki:

kim güdümlü, ayırt edemiyo arkadaş.

bişe daa syliim mi

hayır .ıkma olasılığı varken

bunlar yüzünden evet çıkacak

her yerde hayır hayır diye yırtınırsan karasızlar evet der

vallla bi evet çıksın 

bunların hepsini tayyibe söyliyecem

02.09.2010 12:21 PM
Oğuz demiş ki:

lan gına geldi artık

"Lan" gına geldiyse girme siyaset forumuna...

02.09.2010 12:21 PM
Zeynep demiş ki:

Yapmayın dedim mi?

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';