zorunuz ne?
Nedir bu sabahlama merakı anlamadım gitti.
arkadaşım cüneyt ercan hiç sabahlamamış aktivite arıyor
Şimdi şöyle, biz Tezcan Demiralp ile oturduk düşündük ve bugüne kadar hiç sabahlamadığımızı fark ettik. Sabahlamak derken, hiç uyumadan ikinci günü yaşamaktan bahsediyoruz. Dedik ya bi dün deneyelim. Şimdi daha önce yapmadığımızdan yardıma ihtiyacımız var. Böyle bir etkinlik düzenlesek bize yardımcı olacak insanlar bulabilir miyiz acaba? Lokasyon Odtü olur sanırım. Katılamayak arkadaşlar da yazılarıyla destek verebilirler. Teşekkürler.
parmağını kes sonra yarana tuz bas:D
Şimdi şöyle, biz Tezcan Demiralp ile oturduk düşündük ve bugüne kadar hiç sabahlamadığımızı fark ettik. Sabahlamak derken, hiç uyumadan ikinci günü yaşamaktan bahsediyoruz. Dedik ya bi dün deneyelim. Şimdi daha önce yapmadığımızdan yardıma ihtiyacımız var. Böyle bir etkinlik düzenlesek bize yardımcı olacak insanlar bulabilir miyiz acaba? Lokasyon Odtü olur sanırım. Katılamayak arkadaşlar da yazılarıyla destek verebilirler. Teşekkürler.
ya ben sabahladım daha önce
parmağını kes sonra yarana tuz bas:D
O kadar cok yaram var ki olanlara tuz basmaktan yeni bir yara açmaya vakit bulamıyorum. (devamını bu şekilde getiresim geldi)
bilgisayarı kapat önce.
Napalım redbull falan mı içelim bi yol gösterin özellikle mimarlık öğrencilerinden destek bekliyoruz.