Beni Hatırla
-8
FORUMLAR > REN GEYİĞİ > Ramazan'da içki içilir mi?
İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
Bu mesajı
1 kişi beğendi
2 kişi beğenmedi
27.08.2010 03:47 AM
Anıl Erman demiş ki:

ramazanın ilk günüden beri içiyorum. demekki içiliyomuş

sonucta bu dunya sebepler dunyasi. yani fizik kurallari isliyor. sivi maddeyi bogazindan asagi yercemi cekiyor tabi. ama onemli olan manevi boyut!

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
Övül
Gazi Üniversitesi | İstatistik

kimine hergun ramazan,kimine deil...ben denedim oldu =)

Özlem
İstanbul Üniversitesi | Fransız Dili ve Edebiyatı
Mustafa demiş ki:

sana da aferin... 

ikimize de

Mustafa demiş ki:

sana da aferin... 

Bana da aferin...

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi

Herkesin kendisi gibi yaşamasını düşünmesini isteyen bir müslüman tribiyle karşı karşıyayız yine.

Müslümansa içmemesi gerekir, içiyorsa günahı onun boynunadır kimseye söz söylemek düşmez.

Değilse zaten sorun yoktur onun için.

İçene ay da yıl da fark etmez. Ramazandan bir gün önce içmeyi bırakanla ramazanda içenlerin hiçbir farkı yok gözümde açıkçası.

İçki içilir mi sorusuna cevaben :

İçilir, ben içtim bir şey olmadı beyler. İçmeye devam =D

Bu mesajı
1 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
27.08.2010 03:48 AM

Adamın birisi ramazan da iftara yakın Galata Köprüsünden evine doğru gider. Köprünün üstünden geçerken bir de Rakı - Balık kokusu gelir. Adam da derin bi iç çeker ve köprünü altına doğru gidip kim bu ramazan ramazan içen diye bakmaya gider. . Gider bakar ki içen bir turist. . . Adama tebessüm ederek nasihatta bulunur..

"Dininizin değerini bilin !" der. 

Muhammet Eren demiş ki:

NeKaDaR biLiRsEn BiL sOyLeDiKLeRiN KaRsInDaKiNiN AnLaYaBiLeCeGi KaDaRdİR

bu bir buyuk bir kucuk harfli yazi yazmak cok hosmus. keske ben de usenmesem de yazabilsem...

Bu mesajı
1 kişi beğendi
Ahmet demiş ki:

hee Kuran'da matematiksel işlemlerle anlatılıyor değil mi iki ile çarpılır 3e bölünür yok öyle birşey ben alkol zaten ağzıma sürmem çok şükür ama bunu normalde de içsen büyük günah ramazanda da içsen büyük günah.

Kardeş bu konuda  hadisler de var, bi tarafımızdan uydurmuyoruz, estafurullah. . İkisinde de büyük günah ama Ramazanda daha büyük günah. Mesela zina her yerde zina.Örneğimi mazur gör, Yatak odasında yaptığınla cami avlusunda yaptığın bir mi?

27.08.2010 03:49 AM
Haşim demiş ki:

Bana da aferin...

sana da aferin 1 aylık...

Bu mesajı
2 kişi beğendi
27.08.2010 03:49 AM
Muhammet Eren
Gazi Üniversitesi | Kalıpçılık Öğretmenliği
Büşra demiş ki:

sonucta bu dunya sebepler dunyasi. yani fizik kurallari isliyor. sivi maddeyi bogazindan asagi yercemi cekiyor tabi. ama onemli olan manevi boyut!

dinde zorlama yoktur insan hürdür elbette..ister dünyada pişer ister ahirette..

İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';