Beni Hatırla
-8
FORUMLAR > REN GEYİĞİ > Ramazan'da içki içilir mi?
04.09.2010 22:52 PM

islam bakış açısına göre içmesi 365gün günah olan birşeye ramazan diye duble günah yazılmıyor  günah zaten günah  ramazanda içilirmi diye sormak gayet mantıksız ramazan dışında da günah...  

yine islam inanışına göre  Allah ile kulu arasına kimse giremez, adam içiyor diye tartışıp küfürleşmişsin bu ikinci maddededen aman sana günah yazılmasın dikkat et :D

olay ramazanda içememekmi, yoksa ramazanda içenleri kıskananların sataşması mı :D

04.09.2010 22:54 PM

ramazan dışında içmekle ramazanda içmek arasında pek bi fark yok ramazanda içmiorm demek kendi kendini kandırmak:D

04.09.2010 23:44 PM

Müslümanlara sormak lazım :)

Ama mantık olarak (İslam'da mantık arıyorum bir hata ama..) normal günde içmek de günah, ramazan da içmek de.. İki günahın da eşit olduğunu sanıyorum? O yüzden normal günde içen neden ramazanda içmesin veya ramazanda içmeyen neden normal günde içer falan..

Garip :)

04.09.2010 23:47 PM

o değil de -fal baktırılır mı ki acep :p

her ramazan başlangıcı bırakıyım şu işleri deyip ortalara geldi mi dayanamayıp yine baktırıyorumda :p

05.09.2010 00:07 AM

içtim pişman değilim

05.09.2010 00:48 AM

bi arkadasınızı dügününe şort ve terlikle gidilir mi?

evet gidilir

peki uygunmudur?normal bi gunle,dügün gunu arasında fark varmıdır?

uygun degildir..normal gunde sortu terligi kimse yadırgamaz ama dugunde daha bi yadırganır..ama yine de gidilirr hatta üstüne üstlük dügünde terlikle çiftetelli bile oynanır..ama arkadasınız size kızar mı ? orası arkadasınızla aranızdaki samimiyete baglıı..

aynen bunun gibi içki içilir mi,içilir..normal gunle ramazan arasında fark varmıdır,vardır..ciftetellli oynaması da ertesi gune ayıksan oruc tutulması oluyo heralde..eee uygun olur mu,kabul olur mu Allah'ı bilir..

orayada kimse karısamaz

05.09.2010 00:49 AM

hangi dine ve ona ne kadar inandığına göre değişir tabi ki

14.11.2010 17:24 PM
Nihan
Celal Bayar Üniversitesi | Türk Dili ve Edebiyatı

içilr yani bu bana göre tabi

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';