içiliyor mu içilmiyor mu ona göre hayatıma yön vericem
tartışmaya açık konu, at ortaya, gelsin hp ler. oh mis!!
sonucta bu dunya sebepler dunyasi. yani fizik kurallari isliyor. sivi maddeyi bogazindan asagi yercemi cekiyor tabi. ama onemli olan manevi boyut!
manevi boyutla şu arlar pek ilgilenmiyorm. inkar da etmiyorum da ben içmeyim de kim içsin durumu var.
vay beee bu cümleyi yazarken zorlanmadın mı sen?amanında amanın nelerde biliyormuş.benim anlayamama sebebim bilmediklerim değil senin yazı tarzınla alakalı bir sorun sayın emo ya da apachi arkadaş.bende genelde insanın konuşmayı bileniyle muhattabım.sana hayırlı işler.bir gün büyür de derdini anlatabilecek duruma gelirsen bana haber et adına seviniyim.
seni cümle diye okurum ben sen sıkıntı yapma. neler bildigimle degilde neler bilmedıgınle ilgilen. eyer okudugunu anlamıyorsan biraz daha kitap oku Bende genelde insanın edepli olanıyla muhattap olurum. birgün edebinle ahlakınla yada okuma kabiliyetinde gelişme görürsem seni tekrar muhattap alabılırım.
manevi boyutla şu arlar pek ilgilenmiyorm. inkar da etmiyorum da ben içmeyim de kim içsin durumu var.
İçkinin sorunları çözebileceğini sanmıyorum. . .
dinen zaten içmek günah, ramazan dolayısıyla gelecek olan ekstra bonuslar kişiyi fazla yıldırmasa gerek. bi de milletin kendi iç dünyasında çözmesi gereken bişey değil mi bu bize ne ki :))
zaten bir hocaefendiyle coktan konustum bu konuyu. ama asil merak ettigim canim ulkemin egitimli gencliginin(ulkenin geleceginin) bu konu hakkinda ne dusundugu...
vay be ülkenin geleceği, eğitimli gençliğinin ölçütü ramazanda içki içip içmemesi midir sence? laflara bak yahu! şaka gibi.
tartışmaya açık konu, at ortaya, gelsin hp ler. oh mis!!
tabi bu da bir bakis acisi.
ama bu tavir karsisinda kendimi savunmaya hak buluyorum ve hp'leri ne yapayim ben diye soruyorum. bakkala gidip de benim 100000 hp'm var desem o zaman o da bana al sana ekmek mi diyecek?