ben yeniyim buyrun bişey mi oldu? beğenmiyormuş musunuz bizi.
beğenmemekle ilgisi yok ya emrenin ne demek istediği ortada aslında...burda çok güzel sohbetler dönerdi zamanında.tartışmalar bile eğlenceli olurdu ki herkes istediği fikri açıkca söyleyebilirdi...hocam biraz yonjalaştı mı ne :S
Şöyle forumlara bir göz attığımızda son 3 seneden pek hocamlı yok gibi... Hep yeni cenıreyşından... Nerede o eski dinozor hocamlılar? Nerede o eski muhabbetler yareppülalemiiğn 
Üye numarası 70000'den büyük olanlar bu kategoride sayılmaz

yaş ortalaması düştü emre'cim ;) bu arada pizza partilerini kongre salonlarına taşımışsın yakında pizza yarışması yaparsan ülke de şaşırmayacağım :D
yaş ortalaması düştü emre'cim ;) bu arada pizza partilerini kongre salonlarına taşımışsın yakında pizza yarışması yaparsan ülke de şaşırmayacağım :D
=) 91'li falan görmeye başladım lan... daha ne diyeyim... yakında parti yapıcam ama "80'liler için 90'lar partisi" 
Bu arada bir sonraki pizza partim inanılmaz olacak, burad alanse etmedim ama, Cem Adrian, Manga, Zardanadam olacak... Şöyle kendi aramızda yapıcaz bişiler 
Balbazaaar hocamlılar var bi de 
ağlayacam len, kimse sevmiyor beni
=) 91'li falan görmeye başladım lan... daha ne diyeyim... yakında parti yapıcam ama "80'liler için 90'lar partisi" 
Bu arada bir sonraki pizza partim inanılmaz olacak, burad alanse etmedim ama, Cem Adrian, Manga, Zardanadam olacak... Şöyle kendi aramızda yapıcaz bişiler 
buna katılmalıyım ama işten güçten vakit ahhh ahhh ... kapadokya tarafına yolun düşerse gel burda da parti yapalım :D