Anasayfa
Beni Hatırla
-4
Üzeyir
Gazi Üniversitesi | Türk Dili ve Edebiyatı

imza seni yansıtan her şey imzandır ama sana ait olduğunu hissettirecek herşey kağıt  üzerindeki formaliteden öte birşey

25.08.2010 02:31 AM
Demet demiş ki:

doğarken insan tamdır zaten sonu bellidir fln filan hesabı dedim ben onu neyse boşgeç.

Yok, niye boş geçelim.

Kader-kaza olayının zırt dediği yere geldik işte. İnsanın kendi iradesi var, aklı var. Herşey sonuna kadar belli olsaydı bunlara sahip olmazdı insan. Kendine verileni nerede ne kadar kullanıyor insan, bu soru zaten insanın tamamlanmamışlığını gösterir.

25.08.2010 02:34 AM

kimse daha ben imza atmam parmak atarım dememiş  site de ilerleme var 

yazıda güzel bu arada 

25.08.2010 02:35 AM
Sevinç demiş ki:

Yok, niye boş geçelim.

Kader-kaza olayının zırt dediği yere geldik işte. İnsanın kendi iradesi var, aklı var. Herşey sonuna kadar belli olsaydı bunlara sahip olmazdı insan. Kendine verileni nerede ne kadar kullanıyor insan, bu soru zaten insanın tamamlanmamışlığını gösterir.

elbette ama kader diye bir şeyde var ben inanıyorum şahsen ne yaparsan yap olmuyor bazen... ve yaradılışta insan bütündür sonu bellidir diye geçer.

25.08.2010 02:39 AM
Demet demiş ki:

elbette ama kader diye bir şeyde var ben inanıyorum şahsen ne yaparsan yap olmuyor bazen... ve yaradılışta insan bütündür sonu bellidir diye geçer.

O belli olan sona hangi yoldan gittiğin de önemli işte. Ve o yolu nasıl gideceğin belli değil, bu açıdan bakınca tamamlanmamışız, bana göre. 

08.09.2010 13:36 PM
Ugur
Marmara Üniversitesi | Eczacılık

Doğuştandır evet.

Ama kulağa okunan ezanın, imzadan daha etkili olduğunu düşünüyorum.

Hem biraz yıkanınca geçebiliyor imza.

10.09.2010 16:40 PM
Aysen
Erciyes Üniversitesi | Beslenme ve Diyetetik

ben o derin anlamı hissedemedim :D

10.09.2010 22:57 PM
Sevinç demiş ki:

O belli olan sona hangi yoldan gittiğin de önemli işte. Ve o yolu nasıl gideceğin belli değil, bu açıdan bakınca tamamlanmamışız, bana göre. 

hak verdim.

Bu mesajı
1 kişi beğendi
10.09.2010 23:22 PM
Uğur
İstanbul Teknik Üniversitesi | İmalat Mühendisliği

Malesef herkes sanattan anlamıyor.

11.09.2010 02:09 AM

İmzayı tanıyabilmek mesele.

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';