imza seni yansıtan her şey imzandır ama sana ait olduğunu hissettirecek herşey kağıt üzerindeki formaliteden öte birşey
doğarken insan tamdır zaten sonu bellidir fln filan hesabı dedim ben onu neyse boşgeç.
Yok, niye boş geçelim.
Kader-kaza olayının zırt dediği yere geldik işte. İnsanın kendi iradesi var, aklı var. Herşey sonuna kadar belli olsaydı bunlara sahip olmazdı insan. Kendine verileni nerede ne kadar kullanıyor insan, bu soru zaten insanın tamamlanmamışlığını gösterir.
kimse daha ben imza atmam parmak atarım dememiş
site de ilerleme var 

yazıda güzel bu arada 
Yok, niye boş geçelim.
Kader-kaza olayının zırt dediği yere geldik işte. İnsanın kendi iradesi var, aklı var. Herşey sonuna kadar belli olsaydı bunlara sahip olmazdı insan. Kendine verileni nerede ne kadar kullanıyor insan, bu soru zaten insanın tamamlanmamışlığını gösterir.
elbette ama kader diye bir şeyde var ben inanıyorum şahsen ne yaparsan yap olmuyor bazen... ve yaradılışta insan bütündür sonu bellidir diye geçer.
elbette ama kader diye bir şeyde var ben inanıyorum şahsen ne yaparsan yap olmuyor bazen... ve yaradılışta insan bütündür sonu bellidir diye geçer.
O belli olan sona hangi yoldan gittiğin de önemli işte. Ve o yolu nasıl gideceğin belli değil, bu açıdan bakınca tamamlanmamışız, bana göre.
Doğuştandır evet.
Ama kulağa okunan ezanın, imzadan daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Hem biraz yıkanınca geçebiliyor imza.
ben o derin anlamı hissedemedim :D
Malesef herkes sanattan anlamıyor.
İmzayı tanıyabilmek mesele.