ronaldinho sandım okumadan,umarım yalnız değilimdir 
uahauhuh robınhoumu
r10 Google Fan Webmaster Forumu Olarak Yıllardır Hızmet Sunmaktadır. Içerik olarak Tr de en iyi google fan sitesidir.
Fakat satış olarak internet üzerinden fazla güvenme. Yıllar önce kendimiz bu işi yaptığımız için bir çok sahtekarlıklar bulunmaktadır. Artık Şansına Kalmış : ) ama bu konuda r10 u lekeleyemem ...
Her webmaster'ın bulabileceği yararlı konuları içerisinde barındırmaktadır.
r10 içinde itrader artırmak için fake satış yapan insanlar bile var. r10 da sadece satış yapmak için ticaret yapmalısınız ve satış konusunda paranızı peşin alın.
R10 Sağlam site ama Sürekl alışveriş yapılan kişilere dikkat edin kolpacıda çok :D
itrader yani ticaret puanı yüksek olanlarla alış-veriş yaparsan sıkıntı olmaz r10 da
Merhaba arkadaşlar özellikle site satışı bölümü olarak sizce r10 ne kadar güvenilir webmaster arkadaşlar arasında?
bir arkadaşımın eleştiri yazısını okumustum nedir bu r10 diye kötü oldugunu söylüyordu bilmem
bir arkadaşımın eleştiri yazısını okumustum nedir bu r10 diye kötü oldugunu söylüyordu bilmem
kötü derken dolandırıcılık olayları falan mı biraz açarmısın :)
r10 da çok paralar kazandım gayet güvenilir ve webmaster lara gelir kaynağıdır. zaten davetiye sistemiyle üye olabiliyorsunuz o yüzden dolandırıcıların girişi zor zaten itrader die bişey var. işi bildikten sonra o sitede para kazanabilirsiniz.