Güvenilir bir forum. Birçok alışverişte bulunduk. Birçok arkadaşımda forumda mevcut. Tabi bu devirde kimseye güven olmuyor orası ayrı
r10 sistem olarak kendini çok geliştirdi. Geliştirmeye de devam ediyo. Ben çok alışveriş yaptım henüz bir problem yaşamadım. Ama şunuda söyliyim kaç defa direkten döndüm. Özellikle alışveriş yapacağınız üyenin itrader puanına bakınız. İtrader alışveriş yapılınca üyelerin karşılıklı verdikleri puanlardır. İtraderi yüksek üyeler güvenilir olanlardır. itraderi olmayan veya düşük olan üyelerle alışveriş kesinlikle yapmayınız... şiddetle tavsiyem.
itrade yanında lütfen forum içi ve google da arama yapın gerek kişinin nicki ve isim soyismiyle.. Parayı yollamanızı istediğiniz hesap numarası daima karşı tarafın olsun.. Aracı olarak gözükürseniz isminiz ve paranız boşa gidebilir..
r10 bu anlamda en bilinen ve en fazla seçeneğe sahip site kuşkusuz ama güvenliği anlamında kiminle iş yapacağınıza göre değişir. Gerçi ters bir durum olduğu zaman bildiğim kadarıyla şikayet edebiliyorsunuz ve o kişi ceza olarak üyelikten siliniyor ama bu ne kadar rahatlatıcı birşey bilemiyorum:)
r10 ne lan 
r10 ile üyelerin çok alakası yok bildiğim kadarıyla :) iş üyede bitiyor..ben satış yapmıştım ordan bende sorun çıkmıyordu tabide başkaları napar ne eder bilmem :)
Merhaba arkadaşlar özellikle site satışı bölümü olarak sizce r10 ne kadar güvenilir webmaster arkadaşlar arasında?
oha
abi sen bırak bilgisayar mühendisliğini ya =)
2005 yılından beri firmam ile r10 üzerinden alış veriş yapmaktayım. Şu an için hiç şikayetim bulunmamakla birlikte, hiç dolandırıcılıklada rastlamadım. Ancak dolandırılanlar oldu. Ama bu r10 ile bağdaştırılamaz tabiki iki kişi arasındaki güvenle alakalıdır. r10 uyelıgınız varsa ve r10 dan alışveriş yapacaksanız trade sisteminde puanı 20 ustunde olan ve%100 olarak gozuken uyelerle alısveris yapmanızı tavsiye ederim
oha
abi sen bırak bilgisayar mühendisliğini ya =)
ne alakası var r10 amaç deil araçtır tıpkı hocam gibi :P
ne alakası var r10 amaç deil araçtır tıpkı hocam gibi :P
aynı şeyi sölemişim zaten, bir ömür kullanman gereken aracı bilmiyorsan amacını at çöpe işte