tabi canım o konuda haklısın... ama aynı anda hepsi başlasa bu saydığın dizilerin, tek tercih yapardım o da yaprak dökümü olurdu
ha bu arada Hanımın Çiftliği de güzel bak, arada annemler izlerken denk geliyo bakıyom...
tvden asla dizi izlemiyorum ben rahatım o konuda :)
Çok iyi oldu çok güzel iyi oldu tamam mı? o değil de oyunculuk hakkında azıcık bilgisi olan biri bu kadının ağlayamadığını, gülemediğini, mimiklerini kullanamadığını ve yürüyemediğini, sinirlenemediğini fark eder ve izlemekten vazgeçer.söyleyeceklerim bu kadar, hadi hayırlı işler...
sonuna kadar katılıyorum arkadaşım 
bu sene atv pabuç bırakmaz ne varsa toplamış vadi orda ezel orda çocuklar duymasın orda bunlar şuan en çok izlenen diziler gibi gözüküyor :) kanal d klişelşti arka sokaklar yaprak dökümü gibi dizilerle :)
arka sokaklar ne ya nefret geldi yani böhh :) atvnin ana haberine ayar oluyorum ezel dışında hiçbişeyi izlemem ben orda stv daha ii be :)
tvden asla dizi izlemiyorum ben rahatım o konuda :)
o da bi tercih valla, ben de tıkla izle yaparım aslında yeri geldi mi internetten... kaçırdığım bölümleri filan... o değil de yabancı dizi izliyorsan, şunu önereyim: "OZ"
böyle bi dizi yok...
aslında boş vaktim olsa da Six Feet Under linki bulup izlesem... o da mükemmel bir dizi, her bölüm bir cenaze ile başlıyor... zaten cenaze levazımatçısı bir ailenin dramını konu alıyor...![]()
arka sokaklar ne ya nefret geldi yani böhh :) atvnin ana haberine ayar oluyorum ezel dışında hiçbişeyi izlemem ben orda stv daha ii be :)
kolay kolay tv izlemem onun için sorun olmuyo :)
o da bi tercih valla, ben de tıkla izle yaparım aslında yeri geldi mi internetten... kaçırdığım bölümleri filan... o değil de yabancı dizi izliyorsan, şunu önereyim: "OZ"
böyle bi dizi yok...
aslında boş vaktim olsa da Six Feet Under linki bulup izlesem... o da mükemmel bir dizi, her bölüm bir cenaze ile başlıyor... zaten cenaze levazımatçısı bir ailenin dramını konu alıyor...![]()
indirp ertesi gün flan izliyorum flash forward süper onu tavsiye ederim bak
indirp ertesi gün flan izliyorum flash forward süper onu tavsiye ederim bak
o anın büyüsü heyecanı kalmıyor bende bir elimde telefon izliyorum tvden mecbur sahneler yorumlanıyor filan ekip ruhu var bizde arkadaşlarla ezel izlerken :)
o anın büyüsü heyecanı kalmıyor bende bir elimde telefon izliyorum tvden mecbur sahneler yorumlanıyor filan ekip ruhu var bizde arkadaşlarla ezel izlerken :)
baya profesyonel çalışıyorsunuz siz maşallah :)
sonuna kadar katılıyorum arkadaşım 
saol:) bi de güzellik anlayışım da çok farklı, gözüme de hitap etmiyor.İzleyen birinin yanında mecbur izleyince bile bana işkence
Spartacus, Med man öneririm.