Psikolojik desteğe ihtiyacı yok bunun, baksana maşallah her türlü yapıyor. :D O yüzden bu kadar meşhur oldu ya zaten.
aynen :)
Bir kere ışığı gördüler kadında artık ardı arkası kesilmez bunun içinde bulunduğu dizilerin. İllaki milleti, Berenin yüzünü göstere göstere bıktıracaklar. Kaldı ki bazıları buna başlamış ![]()
Bir kere ışığı gördüler kadında artık ardı arkası kesilmez bunun içinde bulunduğu dizilerin. İllaki milleti, Berenin yüzünü göstere göstere bıktıracaklar. Kaldı ki bazıları buna başlamış ![]()
bıkmamak mümkünmü
sırf beren saat değil, bütün türk dizilerindeki şu "tecavüz, parayla birlikte olma" temalarından bıktın usandım artık...geleneklerine bağlı, göreceli olarak daha mütahasıp türk insanlarını bu şekilde etkiliyorlar...ama sıkıldı artık hrkes
sırf beren saat değil, bütün türk dizilerindeki şu "tecavüz, parayla birlikte olma" temalarından bıktın usandım artık...geleneklerine bağlı, göreceli olarak daha mütahasıp türk insanlarını bu şekilde etkiliyorlar...ama sıkıldı artık hrkes
amaçları etkilemek eskiden bu kadar belirgin olmuyordu şimdi ne yazıkki açık açık yapıyorlar bunu
Dizi ler bu kızın sklmesi üstüne dönüyor işe gel =))
Vivid el koysun bu işe ve ya bangbros =))
eskki filmleri dizi yapmaya çok alıştılar hele beren in hep bi iş içinde olması fazla abartıldı sanki o ssevişmese batarlar kzın her filminde aynı olay yastıksız napacağını bilemedii için mi psikolojik destek aldılar bırakın ya oyuncuysan oynarsın ne desteği hülya avşar kime gitti bunu oynarken hep reklam hep reklam
Dizi ler bu kızın sklmesi üstüne dönüyor işe gel =))
Vivid el koysun bu işe ve ya bangbros =))
Şahin K ile de Flim Çeksin... :)
Türkan Şoray kanunları lazım bu hatuna
Çok iyi oldu çok güzel iyi oldu tamam mı? o değil de oyunculuk hakkında azıcık bilgisi olan biri bu kadının ağlayamadığını, gülemediğini, mimiklerini kullanamadığını ve yürüyemediğini, sinirlenemediğini fark eder ve izlemekten vazgeçer.söyleyeceklerim bu kadar, hadi hayırlı işler...
sonuna kadar katıldım o kadın lütfen ağlamasın,sinirlenmesin hatta topuklu ayakkabıyla adım bile atmasın..