Anasayfa
Beni Hatırla
-6
FORUMLAR > SİNEMA & TV > Dur artık Beren Saat.. Fatma Gül ün Suçu ne ?
08.09.2010 17:15 PM
Bilge demiş ki:

Psikolojik desteğe ihtiyacı yok bunun, baksana maşallah her türlü yapıyor. :D O yüzden bu kadar meşhur oldu ya zaten.

aynen :)

09.09.2010 01:30 AM
Emre
Erciyes Üniversitesi | Endüstri Mühendisliği

Bir kere ışığı gördüler kadında artık ardı arkası kesilmez bunun içinde bulunduğu dizilerin. İllaki milleti, Berenin yüzünü göstere göstere bıktıracaklar. Kaldı ki bazıları buna başlamış

09.09.2010 09:12 AM
Emre demiş ki:

Bir kere ışığı gördüler kadında artık ardı arkası kesilmez bunun içinde bulunduğu dizilerin. İllaki milleti, Berenin yüzünü göstere göstere bıktıracaklar. Kaldı ki bazıları buna başlamış

bıkmamak mümkünmü

Bu mesajı
1 kişi beğendi
09.09.2010 09:28 AM
Eda

sırf beren saat değil, bütün türk dizilerindeki şu "tecavüz, parayla birlikte olma" temalarından bıktın usandım artık...geleneklerine bağlı, göreceli olarak daha mütahasıp türk insanlarını bu şekilde etkiliyorlar...ama sıkıldı artık hrkes

09.09.2010 09:30 AM
Eda demiş ki:

sırf beren saat değil, bütün türk dizilerindeki şu "tecavüz, parayla birlikte olma" temalarından bıktın usandım artık...geleneklerine bağlı, göreceli olarak daha mütahasıp türk insanlarını bu şekilde etkiliyorlar...ama sıkıldı artık hrkes

amaçları etkilemek eskiden bu kadar belirgin olmuyordu şimdi ne yazıkki açık açık yapıyorlar bunu

09.09.2010 09:31 AM

Dizi ler bu kızın sklmesi üstüne dönüyor işe gel =))
Vivid el koysun bu işe ve ya bangbros =))

10.09.2010 05:01 AM
İlknur
Marmara Üniversitesi | Türkçe Öğretmenliği

eskki filmleri dizi yapmaya çok alıştılar hele beren in hep bi iş içinde olması fazla abartıldı sanki o ssevişmese batarlar kzın her filminde aynı olay yastıksız napacağını bilemedii için mi psikolojik destek aldılar bırakın ya oyuncuysan oynarsın ne desteği hülya avşar kime gitti bunu oynarken hep reklam hep reklam

10.09.2010 05:03 AM
Hakan
Hacettepe Üniversitesi | Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
Cankat demiş ki:

Dizi ler bu kızın sklmesi üstüne dönüyor işe gel =))
Vivid el koysun bu işe ve ya bangbros =))

Şahin K ile de Flim Çeksin... :)

10.09.2010 05:08 AM

Türkan Şoray kanunları lazım bu hatuna

10.09.2010 05:11 AM
Barış Su demiş ki:

Çok iyi oldu çok güzel iyi oldu tamam mı? o değil de oyunculuk hakkında azıcık bilgisi olan biri bu kadının ağlayamadığını, gülemediğini, mimiklerini kullanamadığını ve yürüyemediğini, sinirlenemediğini fark eder ve izlemekten vazgeçer.söyleyeceklerim bu kadar, hadi hayırlı işler...

sonuna kadar katıldım o kadın lütfen ağlamasın,sinirlenmesin hatta topuklu ayakkabıyla adım bile atmasın..

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';