Beni Hatırla
-1
FORUMLAR > TASARIM > Kişisel Web Sayfalarınız
İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Son Sayfa
07.01.2012 05:43 AM
Uğur
Anadolu Üniversitesi | Bilgi ve Belge Yönetimi
Sıtkı demiş ki:

www.sitkikovali.com.tr
www.kovali.com
www.skdesignart.com

.) say say bitmez yardıma acıgım sıkıntısı olan olursa yazılım olsun, flash, as2, as3 farketmez sorabilirsiniz. asp php jsp farketmez ama asp sevmiorum haberiniz olsun .) bi cok arkadasin sitesine baktım emek var ellerinize saglik diebilirim..

kovalı az template :D lorem ipsum

07.01.2012 14:21 PM
Sıtkı
Azerbaycan Teknik Üniversitesi | Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
Uğur demiş ki:

kovalı az template :D lorem ipsum

kovali template zatende .D editleyebilen varsa editlesin .D dierleri 0 tasarım .)

07.01.2012 14:22 PM
Uğur
Sıtkı demiş ki:

kovali template zatende .D editleyebilen varsa editlesin .D dierleri 0 tasarım .)

uygun fiyata yaparım aga 

07.01.2012 14:23 PM
Sıtkı
Uğur demiş ki:

uygun fiyata yaparım aga 

hadi lenn .D xml as3 bilgin varsa ben sana baska seyler hakkında seslenirim .D benim vaktim olmuor gördügün gibi duruor :D :P

07.01.2012 14:24 PM
Uğur
Sıtkı demiş ki:

hadi lenn .D xml as3 bilgin varsa ben sana baska seyler hakkında seslenirim .D benim vaktim olmuor gördügün gibi duruor :D :P

gönder editleyemezsem o zmn seslen derim 

07.01.2012 14:25 PM
Emre
Gazi Üniversitesi | Bilgisayar Programcılığı

www.emrecelik.com.tr yi aldım ama 3 yıldır yapmak nasip olmadı

07.01.2012 14:27 PM
Sıtkı
Uğur demiş ki:

gönder editleyemezsem o zmn seslen derim 

iş anlamında paslamak icin .) demistim.. bul indir onu myflashxml de var.. musait olunca bulamassan ben atarım kafana gore duzenlersin .) baska bisi yapıcam zate bende sitelere .) xml ve as3 as2 bilgin iyise baska seyler paslayabilrim demek istedim aslan :D

07.01.2012 14:30 PM
Uğur
Sıtkı demiş ki:

iş anlamında paslamak icin .) demistim.. bul indir onu myflashxml de var.. musait olunca bulamassan ben atarım kafana gore duzenlersin .) baska bisi yapıcam zate bende sitelere .) xml ve as3 as2 bilgin iyise baska seyler paslayabilrim demek istedim aslan :D

he tamam anladım bro :) olur sıkıntı olmaz 2-3 güneçıkartıyorum zaten...xml as3 css htmlphp sıkıntı çıkmaz zorda kalmadığımız sürece..paslaşırız hertürlü usta

11.01.2012 19:32 PM
Nalan
Gazi Üniversitesi | Gazetecilik

www.nalanesendemir.com :D

İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';