www.kovali.com
www.skdesignart.com
.) say say bitmez yardıma acıgım sıkıntısı olan olursa yazılım olsun, flash, as2, as3 farketmez sorabilirsiniz. asp php jsp farketmez ama asp sevmiorum haberiniz olsun .) bi cok arkadasin sitesine baktım emek var ellerinize saglik diebilirim..
kovalı az template :D lorem ipsum
kovalı az template :D lorem ipsum
kovali template zatende .D editleyebilen varsa editlesin .D dierleri 0 tasarım .)
kovali template zatende .D editleyebilen varsa editlesin .D dierleri 0 tasarım .)
uygun fiyata yaparım aga 
uygun fiyata yaparım aga 
hadi lenn .D xml as3 bilgin varsa ben sana baska seyler hakkında seslenirim .D benim vaktim olmuor gördügün gibi duruor :D :P
hadi lenn .D xml as3 bilgin varsa ben sana baska seyler hakkında seslenirim .D benim vaktim olmuor gördügün gibi duruor :D :P
gönder editleyemezsem o zmn seslen derim 
www.emrecelik.com.tr yi aldım ama 3 yıldır yapmak nasip olmadı
gönder editleyemezsem o zmn seslen derim 
iş anlamında paslamak icin .) demistim.. bul indir onu myflashxml de var.. musait olunca bulamassan ben atarım kafana gore duzenlersin .) baska bisi yapıcam zate bende sitelere .) xml ve as3 as2 bilgin iyise baska seyler paslayabilrim demek istedim aslan :D
iş anlamında paslamak icin .) demistim.. bul indir onu myflashxml de var.. musait olunca bulamassan ben atarım kafana gore duzenlersin .) baska bisi yapıcam zate bende sitelere .) xml ve as3 as2 bilgin iyise baska seyler paslayabilrim demek istedim aslan :D
he tamam anladım bro :) olur sıkıntı olmaz 2-3 güneçıkartıyorum zaten...xml as3 css htmlphp sıkıntı çıkmaz zorda kalmadığımız sürece..paslaşırız hertürlü usta
www.nalanesendemir.com :D