yanlış kişilere mesaj yolluyorum.bunu senelerdir yapıyorum.mesajı yazıyorum ,aynı anda birkaç kişiyle mesajlaşmaktan,yollarken anlıyorum ki o kişiye yollamayacaktım.durdurmaya çalışıyorum bazı telefonlar canla başla iki eli kanda olsa iletiyor mesajı,çok lazımmış gibi.
dalgınlıktan farkedilmediği de oluyor tabi."ne diyosun kızım" tarzı bi cevap alınca anlıyorsun gerçeği.
biri hakkında başka birine dert yanarken,mesajı dert yandığım şahsa attığım oluyor.sonra zıp zıp zıplıyorum evin içinde.ama elden ne gelir,acizliğin doruklarına çıkıyorum o vakitler.
bu duruma bir çözüm getirilsin istiyorum.yollanan mesajlar o kişi okumadan silinebilsin mesela ne biliyim.
Seçenek- Cevapla
o bendede vardı ama lisede::
dikkat et babana falan yollama
onu bende yapıyorum ya sıkıldım :s
çok mesaj atıyosunki böyle hatalar oluyor mesajlaşma sayını azaltmalısın ne bileyim internet mesaj at :)
Ben mesaj atımıyorum. Tavsiye edebilirim. :))
Erkek bir arkadaşa atılacak mesajın bir kız arkadaşa atılması kadar kötü bir durum yok.. 
sınırsıza geç 
kokain. dikkati toplar
ben bir keresinde ezgi diye bir kıza onu gökçe diye bir kızla karıştırıp ''bu ezgi çok tatlı hatun nasıl muhabbete girecem bilemiyorum '' diye bir mesaj atmıştım
nasıl karıştıysa artık