soğan ekmek favori yemeğiydi:) birden böyle bahsedince duygulandım ya içime işlemiş benden biri olmuştu yani :)
babasına da hep bubaa derdi; çok eğlenirdim sahiden okurken ökkeş'i yaa şimdi olsa valla hemen okur bitirirdim; düşündükçe öyle okuyasım geldi 
çocukluğun en güzel isimleridir ökkeş ve muzaffer izgu.Şimdi oku belki ayn zevki tekrar alabilirsin
kitabı okuyup gerçekten anladığınu varsayan bir insan çocukluğun ibaresini kullanamaz bu kitap için. felsefe dersinin lise 3 te okutulması gibi.
ömer seyfettin muzaffer izgü çocuk kalbi okusun çocuk dediğimiz simyacı okumasın yani
babasına da hep bubaa derdi; çok eğlenirdim sahiden okurken ökkeş'i yaa şimdi olsa valla hemen okur bitirirdim; düşündükçe öyle okuyasım geldi 
o kadar midesine düşkündü ki,azığına yumurta koyup koymamak konusunda hep kararsız davranırdı.Babası yumurtadan nefret ederdi,kendisi ise acayip bayılırdı:)Bir tane de arkadaşı vardı ancak ismini unuttum şimdi
o kadar midesine düşkündü ki,azığına yumurta koyup koymamak konusunda hep kararsız davranırdı.Babası yumurtadan nefret ederdi,kendisi ise acayip bayılırdı:)Bir tane de arkadaşı vardı ancak ismini unuttum şimdi
hasandı galiba; birlikte ökkeş denizde'de başrol oynamışlardı
ama okuyalı çook zaman olmuş unutmuşum bazı şeyleri ; aklımda kalan insanı köy hayatına inanılmaz heveslendirdiği ve çok güldürdüğüydü :)
e yani cnm bide şimdi oku bak.
3 boyutlu kırmızı baslıklı kız kitabım
hasandı galiba; birlikte ökkeş denizde'de başrol oynamışlardı
ama okuyalı çook zaman olmuş unutmuşum bazı şeyleri ; aklımda kalan insanı köy hayatına inanılmaz heveslendirdiği ve çok güldürdüğüydü :)
gene hafızan iyiymiş birçok şeyi üslubu ile birlikte aktardın valla maşallah:)
![]()
alttaki kitabın serisi .. çok ağırdı ak