bizim çocukluğumuzda cep telefonumu vardı yaa
kaç yaşındasın la sen terbiyesiz
gariban edebiyatı yapma :D:D
kaç yaşındasın la sen terbiyesiz
gariban edebiyatı yapma :D:D
uğur gibi konuşma :D cv ne yazcak bişeyin olsun 

çok kitap okurdum ki ben; bunlar da vardı Ökkeş serisinden başka .. sonra Yenüyüzyıl her pazar kitap verirdi mutlaka alırdım, onları da severdim.. harry potter deliliğimin başlaması ise çocukluğuma değil lise sona gelmesi nedeni ile onu saymıyorum 
Aynen ben de takıldım ona 
saçmalamaca başka bir şy değil çocuk dediğin 6-13 dönemine denir o yaşta da simyacı okunmaz okunsa da anlanmaz anladım diyen de yalan söyler.
ökkeş yazlığa gitmişti.yemek yerken o kadar güzel tarif ediyordu ki şimdi okusam gene acıkırım :)
acıkınca ninesinden yımırta isterdi hatta bazen pekmez de olurdu köyündeyken de ohh mis 
6 da güzeldi yav aslında gittikçe canileşti kitap çocuk romanı olmaktan çıktı ama cidden güzeldi 
acıkınca ninesinden yımırta isterdi hatta bazen pekmez de olurdu köyündeyken de ohh mis 
soğan ekmek favori yemeğiydi:) birden böyle bahsedince duygulandım ya içime işlemiş benden biri olmuştu yani :)
çok ünlü değildi.Belki de onu güzel yapan buydu kimbilir:)
6 da güzeldi yav aslında gittikçe canileşti kitap çocuk romanı olmaktan çıktı ama cidden güzeldi 
eh harry cik ergenliğe girince roman cocuk romanı olmaktan çıktı
tabi ama herşey sonunda ortaya çıktı nasıl şaşırdım hele snape ten nasıl nefret ediyordum