Beni Hatırla
6
FORUMLAR > KONU DIŞI > 12 Ağustos 2010'da askere gidecek olanlar... Vedalaşalım, kaynaşalım vs.
İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
09.08.2010 21:45 PM
Samet
Hacettepe Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Erdem demiş ki:

Kol açma emri nedir? Kamuflajların kollarını katlama emri mi? Ağustos'un ortasında vermeme gibi bir seçenek var mı?

ewt kolları katlmaka için emir lazım, valla bn geçen ağustosda yaptım vermediler:D

Son Düzenleme: Samet Genç @ 09.08.2010 21:45
09.08.2010 21:46 PM
Burak
Kırıkkale Üniversitesi | Spor Yöneticiliği

geçen sene üç gün sonra askermiydim ben la :D

09.08.2010 21:46 PM

Hepinize hayırlı tezkereler, çabucak gecer inş:)

09.08.2010 21:47 PM
Samet demiş ki:

ewt kolları katlmaka için emir lazım, valla bn geçen ağustosda yaptım vermediler:D

Aslında bu benim de işime gelir. Peki yazlık kamuflaj falan verildi mi size?

09.08.2010 21:47 PM
Burak
Samet demiş ki:

o emir çoktan geldi, katlanıyor yani gittiklerinde, giydirirken kafadan anlatıyorlar, bir de kıs celbi diye bu sıcakta kış kıyafeti veriyorlar :S

bende 12 ağustosta gitmiştim gecen sene.

09.08.2010 21:48 PM
Burak
Erdem demiş ki:

yok kış celbi olarak görürlür yani 2 ay sonra kız gelecek diye vermiyorlar.

09.08.2010 21:48 PM
Erdem demiş ki:

Ben 331 olarak aralıkta gittiğimde 329 larda yoktu büyük ihtimal vermezler bu dönem gidenlere.

09.08.2010 21:49 PM
Samet
Burak demiş ki:

o emir çoktan geldi, katlanıyor yani gittiklerinde, giydirirken kafadan anlatıyorlar, bir de kıs celbi diye bu sıcakta kış kıyafeti veriyorlar :S

bende 12 ağustosta gitmiştim gecen sene.

acemilere ayrı gelmesi lazım dediler bize, yada askerliğin en kötü tarafı bu değilmi bırak farklı ili ilçeyi yan koğusta bile yatsn farklı uygulamaya maruz kalabiliyorsun

09.08.2010 21:51 PM
Burak
Samet demiş ki:

acemilere ayrı gelmesi lazım dediler bize, yada askerliğin en kötü tarafı bu değilmi bırak farklı ili ilçeyi yan koğusta bile yatsn farklı uygulamaya maruz kalabiliyorsun

yo hayır, şimdi bak sen gittiğinde, usta askerler yazlık kısa kollu giyecekler, çünkü yaz dönemindeler, uzun dönem acemilere hem yazlık kıyafet hem kışlık veriyorlar ama kışlık giydiriyorlar acemilikleri belli olsun diye, kısa dönemlere sadece kış döneminde olacakları için sadece kışlık kıyafet veriliyor, onla bitiriyorsun askerliği.

09.08.2010 21:53 PM
Samet
Burak demiş ki:

yo hayır, şimdi bak sen gittiğinde, usta askerler yazlık kısa kollu giyecekler, çünkü yaz dönemindeler, uzun dönem acemilere hem yazlık kıyafet hem kışlık veriyorlar ama kışlık giydiriyorlar acemilikleri belli olsun diye, kısa dönemlere sadece kış döneminde olacakları için sadece kışlık kıyafet veriliyor, onla bitiriyorsun askerliği.

bn yaptım geçen ağustosda olanı söyledim ben

İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';