Beni Hatırla
30
FORUMLAR > KONU DIŞI > Aldatılmak güzeldir(!)
İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
04.08.2010 03:22 AM
Elif Ceren demiş ki:

kime

aldatılan kimse artık içimden geldi...

04.08.2010 03:24 AM

Arılar bile en tatlı balın zehirli çiçeklerde olduğunu bilirler.''

işte bu lafı tuttum

bende sanırım kitaptaki kadın genellemesıne uyuyorum hani affım yok ama duygumu  aldatmasın  dişiliğimi aldatması belki bi yerde olabilir denecek birsey olur

Gökhan demiş ki:

millete diyorum mezun olduktan sonra kariyer'den paradan değil evlilikten korkuyorum diye dalga geçiyorlar. beş kuruşluk aklı mantığı insaniyeti olmayan birini seçmekte var işin ucunda, o zaman salon da kurtarmaz evi terket

ve emin ol eş seçmek öyle manavdan elma armut seçmeye benzemiyor.. insanları tanımak okadar zorki.. beraber senelerini geçiriyosun ama hergün yeni bişeylerini görüyorsun iyi veya kötü

04.08.2010 03:25 AM
Işıl
Erciyes Üniversitesi | İngiliz Dili ve Edebiyatı
Elif Ceren demiş ki:

ama ben derdimi anlatamadım beni yanlış anladı çoğu kişi sanırım.. yazının içindede defalarca kez söyledim aslında bunlar benim düşüncelerim veya savunduğum şeyler değil elbette.. ama şu var kitabı yazan kadın aldatılıp derin darbeler almış bi kadın. o olayın üzerine doğal olarak bazı şeylerede küsmüş.. tabiki sen söylediğinde çok haklısın evliliği yerden yere vurmuş gibi gözüksede aslında kitapta bütün olarak baktığında durum öyle değil.. ama ben nerden alıp ne yazıcağımı şaşırdım artık

yok zaten bende kitapı degerlendirdim seni yargılamadım:)::)mesela son yazdıgın cümle tam benim felsefem kimbilir o kitabın içinde bana uygun ne cümler vardır .her cümle belki birimizi anlatıyodur..ama harbiden evlilik gibi kutsal bişeyi yerden yere vurmuş:):)teşekürler boş bişey yerine böle bişey paylaştıgın için ayrıca..:)

04.08.2010 03:25 AM
İbrahim
Muğla Üniversitesi | Peyzaj Mimarisi ve Kentsel Tasarım
Elif Ceren demiş ki:

ve emin ol eş seçmek öyle manavdan elma armut seçmeye benzemiyor.. insanları tanımak okadar zorki.. beraber senelerini geçiriyosun ama hergün yeni bişeylerini görüyorsun iyi veya kötü

mesela ben öyle değilim hiç. kullanma kılavuzum bile var yane 

04.08.2010 03:26 AM
İbrahim
Muğla Üniversitesi | Peyzaj Mimarisi ve Kentsel Tasarım

bu yazıyı copy-paste edeyim de lazım olabilir. 

04.08.2010 03:26 AM
Hasan
Gazi Üniversitesi | Kalıpçılık Öğretmenliği
Kaan demiş ki:

dedım ben burası bırazdan femınıst dolar:):)

walla abı famınıstlerden allah korusunn :=)

04.08.2010 03:27 AM
Işıl demiş ki:

yok zaten bende kitapı degerlendirdim seni yargılamadım:)::)mesela son yazdıgın cümle tam benim felsefem kimbilir o kitabın içinde bana uygun ne cümler vardır .her cümle belki birimizi anlatıyodur..ama harbiden evlilik gibi kutsal bişeyi yerden yere vurmuş:):)teşekürler boş bişey yerine böle bişey paylaştıgın için ayrıca..:)

1 kişi bile olsa böyle düşünüyorsa ne mutlu bana

04.08.2010 03:28 AM
Kaan
Ahmet Yesevi Üniversitesi | Tarih Öğretmenliği
Hasan demiş ki:

walla abı famınıstlerden allah korusunn :=)

aynen valla ...o yuzden yavasca kacarrrr:):)

İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';