Beni Hatırla
30
FORUMLAR > KONU DIŞI > Aldatılmak güzeldir(!)
İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
04.08.2010 03:34 AM
Kaan demiş ki:

pekı tamamda o cumlenın sonundakı gulımsememı yoksa suratmı astın onemlı olan o cvp yazamdım baksana:)

gülüyorum ayol  illa 32 dişmi göstercez

Bu mesajı
1 kişi beğendi
04.08.2010 03:35 AM
Gökhan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Jeoloji Mühendisliği
Elif Ceren demiş ki:

ve emin ol eş seçmek öyle manavdan elma armut seçmeye benzemiyor.. insanları tanımak okadar zorki.. beraber senelerini geçiriyosun ama hergün yeni bişeylerini görüyorsun iyi veya kötü

Kesinlikle tamamen zar atmak bu durum ki çocuğun da varsa ölümcül bir hale geliyor böyle evlilikler. Uzağımdan değil en yakınımdan iki örnek, iki abim de sonuna kadar çekti bu acıyı, birisini parktan topladım, birisinin moralini düzeltmek için deyim yerindeyse refakatçi oldum. İyi insan hep vardır da nerededir daha hiç kestiremedim.

04.08.2010 03:36 AM
Işıl
Erciyes Üniversitesi | İngiliz Dili ve Edebiyatı
Elif Ceren demiş ki:

gecenin bi saatinde oturup inan tam 1 saat yazdım. çünkü elimde kitap var ve okuyalı uzun zaman oldu nelerin nerde olduğunu tam hatırlamıyorum.. uğraştım bi emek harcadım gerçekten.. insanların yargılayacağını biliyodum o yüzden yazımda defalarca kez saldırmamalarını rica ettim (= ama hoş.. keşke üşenmeyip okusalardı da saldırsalardı

sağlık olsun (=

haklısın valla onlar direk bukadar uzun yazdın die saldırmış:):):)tuaffffffffff

04.08.2010 03:36 AM
Kaan
Ahmet Yesevi Üniversitesi | Tarih Öğretmenliği
Elif Ceren demiş ki:

gülüyorum ayol  illa 32 dişmi göstercez

heh tamam o zaman ne guzel yazmısın pekde guzel yazmısın :):):)

Bu mesajı
1 kişi beğendi
04.08.2010 03:38 AM
Ali
Girne Amerikan Üniversitesi | Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği

''Kadın her ihtiyacını karşılayabilcek tek bir erkek ister. Erkek; tek bir ihtiyacını karşılayabilcek her kadını..''

burası bombaymış :D

04.08.2010 03:38 AM
Gökhan demiş ki:

Kesinlikle tamamen zar atmak bu durum ki çocuğun da varsa ölümcül bir hale geliyor böyle evlilikler. Uzağımdan değil en yakınımdan iki örnek, iki abim de sonuna kadar çekti bu acıyı, birisini parktan topladım, birisinin moralini düzeltmek için deyim yerindeyse refakatçi oldum. İyi insan hep vardır da nerededir daha hiç kestiremedim.

sen zaten burnunun dibinde yaşadığın için böyle bişeyi ister istemez bi önyargı korku doğuyor..

04.08.2010 03:40 AM
Işıl demiş ki:

haklısın valla onlar direk bukadar uzun yazdın die saldırmış:):):)tuaffffffffff

problem yok (= bende yazdıktan sonra ne kadar uzun olduğunu farkettim :)

gecenin bu saati için uygun değildi belkide

Bu mesajı
1 kişi beğendi
04.08.2010 03:43 AM
Gökhan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Jeoloji Mühendisliği
Elif Ceren demiş ki:

sen zaten burnunun dibinde yaşadığın için böyle bişeyi ister istemez bi önyargı korku doğuyor..

Bunca zaman böyle geçti ama korkunun da ecele faydası yok, bi de korktukça daha çok başıma gelecekmiş gibi hissediyorum. o yüzden insanları tanımaya açığım, ama evliliğin ilk yılı çocuk yapmaya asla.

Kaan demiş ki:

heh tamam o zaman ne guzel yazmısın pekde guzel yazmısın :):):)

gaz vermek yok (=

Bu mesajı
1 kişi beğendi

ben de aldatıldım ve haberim oldu. o kişiyi ben aldattım ama haberi olmadı. beni aldattı die aldattım ve bunu bilmemesi en çok mutlu eden kısmı. bi daa olsun bi daa yaparım

İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';