pekı tamamda o cumlenın sonundakı gulımsememı yoksa suratmı astın onemlı olan o cvp yazamdım baksana:)
gülüyorum ayol
illa 32 dişmi göstercez
![]()
ve emin ol eş seçmek öyle manavdan elma armut seçmeye benzemiyor.. insanları tanımak okadar zorki.. beraber senelerini geçiriyosun ama hergün yeni bişeylerini görüyorsun iyi veya kötü
Kesinlikle tamamen zar atmak bu durum ki çocuğun da varsa ölümcül bir hale geliyor böyle evlilikler. Uzağımdan değil en yakınımdan iki örnek, iki abim de sonuna kadar çekti bu acıyı, birisini parktan topladım, birisinin moralini düzeltmek için deyim yerindeyse refakatçi oldum. İyi insan hep vardır da nerededir daha hiç kestiremedim.
gecenin bi saatinde oturup inan tam 1 saat yazdım. çünkü elimde kitap var ve okuyalı uzun zaman oldu nelerin nerde olduğunu tam hatırlamıyorum.. uğraştım bi emek harcadım gerçekten.. insanların yargılayacağını biliyodum o yüzden yazımda defalarca kez saldırmamalarını rica ettim (= ama hoş.. keşke üşenmeyip okusalardı da saldırsalardı 
sağlık olsun (=
haklısın valla onlar direk bukadar uzun yazdın die saldırmış:):):)tuaffffffffff
gülüyorum ayol
illa 32 dişmi göstercez
heh tamam o zaman ne guzel yazmısın pekde guzel yazmısın :):):)
''Kadın her ihtiyacını karşılayabilcek tek bir erkek ister. Erkek; tek bir ihtiyacını karşılayabilcek her kadını..''
burası bombaymış :D
Kesinlikle tamamen zar atmak bu durum ki çocuğun da varsa ölümcül bir hale geliyor böyle evlilikler. Uzağımdan değil en yakınımdan iki örnek, iki abim de sonuna kadar çekti bu acıyı, birisini parktan topladım, birisinin moralini düzeltmek için deyim yerindeyse refakatçi oldum. İyi insan hep vardır da nerededir daha hiç kestiremedim.
sen zaten burnunun dibinde yaşadığın için böyle bişeyi ister istemez bi önyargı korku doğuyor..
haklısın valla onlar direk bukadar uzun yazdın die saldırmış:):):)tuaffffffffff
problem yok (= bende yazdıktan sonra ne kadar uzun olduğunu farkettim :)
gecenin bu saati için uygun değildi belkide 
sen zaten burnunun dibinde yaşadığın için böyle bişeyi ister istemez bi önyargı korku doğuyor..
Bunca zaman böyle geçti ama korkunun da ecele faydası yok, bi de korktukça daha çok başıma gelecekmiş gibi hissediyorum. o yüzden insanları tanımaya açığım, ama evliliğin ilk yılı çocuk yapmaya asla.
ben de aldatıldım ve haberim oldu. o kişiyi ben aldattım ama haberi olmadı. beni aldattı die aldattım ve bunu bilmemesi en çok mutlu eden kısmı. bi daa olsun bi daa yaparım