Anasayfa
Beni Hatırla
0
Bu mesajı
2 kişi beğenmedi
01.08.2010 02:20 AM
Çağrı
Hacettepe Üniversitesi | Mütercim-Tercümanlık
Soğuk havada, mont gibi giysiler giyeriz. Sıcak havada, kısa kollu penye gibi giysiler giyeriz. Soğuk havada giydiğimiz montun içine, sıcak havada giydiğimiz kısa kollu penyeyi giyeriz. Niye yaparız böyle bir şeyi ki? "Keşke yapmasak" diyesim geliyor ama diyemiyorum. Çünkü çok iyi oluyor yahu. Hatta penye ile montun arasında bir de hırka falan gibi bir şey olursa, daha da iyi oluyor. O zaman, bunları giyince iyi bir şey yapmış oluruz. O halde yapalım; ne duruyoruz? Şimdi, eğer hava soğuk geliyorsa kalkalım, bir kısa kollu penye giyelim, üstüne bir hırka giyelim, onun da üstüne bir mont! Ooh! Şahane oldu ekmek çarpsın! Ama sıcak geliyorsa yapmayalım. Hiç iyi olmuyor çünkü. Sıcak yakıyor, terletiyor. Soğukta ısınmanın yolları var ama sıcakta zaten ısınmış olduğumuz için, böyle şeyler yapmaya hiç gerek yok. Ha, "ille de yapacam" diyene de karşı çıkmam; destek bile olurum. Korurum ve kollarım.
01.08.2010 02:22 AM
Tuba Ferzan
Akdeniz Üniversitesi | İngilizce Öğretmenliği

evet anlıyorum . . .

01.08.2010 02:24 AM
Merve
Balıkesir Üniversitesi | İlköğretim Matematik Öğretmenliği

peki

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi

sıcaktan motor su kaynatmış.

Buket
Çukurova Üniversitesi | Tekstil Mühendisliği

allah kurtarsın sen de haklısın..

01.08.2010 02:25 AM
Çağrı
Hacettepe Üniversitesi | Mütercim-Tercümanlık
Ufuk demiş ki:

sıcaktan motor su kaynatmış.

Aslında soğuktan hacı, kışın zırvalamıştım bunu da bu sıcakların şeysine ekledim. Anlamıyorum.

Bu mesajı
1 kişi beğendi

senin için sıkılmış

Bu mesajı
1 kişi beğendi

Keşke başlık bir şey ararken çocukken yaptığımız yaklaşınca sıcak uzaklaşınca soğuk oyunu olsaydı daha anlamlı

01.08.2010 02:26 AM

Mirkelam demişti ya "aşkımsın cikolata, aşkımsın limonata

diye

01.08.2010 02:27 AM

Aaa mütercim tercümanmış başka dilden çeviri bu üstüne gitmeyelim

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';