Anasayfa
Beni Hatırla
-1
30.10.2007 23:31 PM
Kayahan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Fen Bilgisi Öğretmenliği
yardımcı olabilecek arkadaş(lar) aranıyor
31.10.2007 00:06 AM
Kayahan

başlık düşmesin

Joomla! bilen yok mu???

31.10.2007 00:06 AM
Hayrul
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
::Dvar
05.03.2008 00:50 AM
Kayahan

joomla da ne yapcanki erkan ben biraz kaptım ama hala yardıma ihtiyaç var

05.03.2008 00:55 AM
Fatih
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri
problemi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

tahminim db kurulumu ve joomla ile bağlantı heralde?
05.03.2008 01:07 AM
Yasin
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Endüstri Ürünleri Tasarımı
joomlamak die bi fiil mi var*** bu emir kipinde bi başlık mı yoksa***
Bu mesajı
1 kişi beğendi
23.11.2008 20:56 PM
Uğur
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Endüstri Mühendisliği

joomla, genelde kendisi koddan falan anlamayan veya anlayıp yazmaya üşenen arkadaşların hazıra konmasına verilen genel addır.

23.11.2008 22:21 PM
Yunus
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

joomla için css ve javascript paket hazırlayan siteler var. aslında bi yer de hazıra konmak gibidir.

joomla bu paketleri kendi içinde yorumlar, paketlerin içindeki css dosyaları paketleri hazırlayan firmanın sitesinden gelir ama sen bu css ve javascriptleri görüntüleyip copy-paste yapıp ve sayfanda da linkleri değiştirirsen hiçkimse bişey anlamaz :))

bu arada dikkat javascript çakışması çok oluyor fazla javascript kutuphanesi kullanırken sinir bozucu bi olay :))

23.11.2008 22:25 PM
Yunus
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

bu arada lynda nın joomla eğitim seti var, bulamazsan dc ye eklerim,

23.11.2008 22:43 PM

Hazıra konmak falan değildir efendim Joomla. Herkes lafa gelince çok kral kodır oluyor ne hikmetse. Joomla zaman tasarrufudur. Wordpress de öyle. Harika kodlanmış, esnek ve ihtiyaçlara uygun sistemler olan bu kod sınıfları kullanılacak projede iş görüyorsa sıfırdan kod yazmak ahmaklıktır. Bu bağlamda Joomla kullanmak hazıra konmak falan değildir. Haa ortalıktaki bir sürü lamerse söz konusu olan, onlar zaten iki günlük site açmaktadırlar...

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';