Joomla! bilen yok mu???
joomla da ne yapcanki erkan ben biraz kaptım ama hala yardıma ihtiyaç var
tahminim db kurulumu ve joomla ile bağlantı heralde?
joomla, genelde kendisi koddan falan anlamayan veya anlayıp yazmaya üşenen arkadaşların hazıra konmasına verilen genel addır.
joomla için css ve javascript paket hazırlayan siteler var. aslında bi yer de hazıra konmak gibidir.
joomla bu paketleri kendi içinde yorumlar, paketlerin içindeki css dosyaları paketleri hazırlayan firmanın sitesinden gelir ama sen bu css ve javascriptleri görüntüleyip copy-paste yapıp ve sayfanda da linkleri değiştirirsen hiçkimse bişey anlamaz :))
bu arada dikkat javascript çakışması çok oluyor fazla javascript kutuphanesi kullanırken sinir bozucu bi olay :))
bu arada lynda nın joomla eğitim seti var, bulamazsan dc ye eklerim,
Hazıra konmak falan değildir efendim Joomla. Herkes lafa gelince çok kral kodır oluyor ne hikmetse. Joomla zaman tasarrufudur. Wordpress de öyle. Harika kodlanmış, esnek ve ihtiyaçlara uygun sistemler olan bu kod sınıfları kullanılacak projede iş görüyorsa sıfırdan kod yazmak ahmaklıktır. Bu bağlamda Joomla kullanmak hazıra konmak falan değildir. Haa ortalıktaki bir sürü lamerse söz konusu olan, onlar zaten iki günlük site açmaktadırlar...