kendi varlığının farkında olarak geleceğe dönük planlar ve stratejiler yapıyorsun. hayatta kalma olasılığını arttırıyorsun.. yatırım yapma şansın oluyor geleceğine.. daha iyi korunabiliyorsun.. başına kötü birşey geldiğinde üzülüyorsun; bu üzüntü aynı şartlarla bir kez daha karşılaşırsan aynı şeyleri tekrarlamaman için sana vücudun bi uyarısı..
bu arada felsefe artık bi noktaya kadar.. bundan sonra top bilimde. bilim geliştikçe felsefe gelişir artık:)
o zaman bu bilinc aktarılabilir bisey mi acaba.. kucuklukten beri dusunuyorum bunu insan zihnini bilincini bir cihaza aktarabilir miyiz.. sonucta biyolojik bir makinayız.. olumsuzluk falan.. hatta onu gectim yapay bir dunya bile yaratılabilir yapar duyular ile..
o zaman bu bilinc aktarılabilir bisey mi acaba.. kucuklukten beri dusunuyorum bunu insan zihnini bilincini bir cihaza aktarabilir miyiz.. sonucta biyolojik bir makinayız.. olumsuzluk falan.. hatta onu gectim yapay bir dunya bile yaratılabilir yapar duyular ile..
bilinci değil de ben o güdüleri merak ediyorum. ulan bu hayatta kalma güdüsünün fiziği nedir? atomlarda filan bile var kararlı yapıya sahip olmak filan.. ne yahu bu? ben bunu hiç anlamadım:)
bilinci değil de ben o güdüleri merak ediyorum. ulan bu hayatta kalma güdüsünün fiziği nedir? atomlarda filan bile var kararlı yapıya sahip olmak filan.. ne yahu bu? ben bunu hiç anlamadım:)
valla buna verecek bir suru cevabım var da useniyorum yazmaya
bi de basım agrıyor alkol falan.. ama soyle diyeyim bu CERN deki olay o yuzden iste.. bu higgs denen adamın teorisini ispat icin.. ispatlanamazsa olay tam arapsacı zaten.. weak force strong fore gravity and magnetik force.. bunlarla acıklamaya calısıyorlar
zevk
günümü gün etmek
yani benim amacım bu.
valla buna verecek bir suru cevabım var da useniyorum yazmaya
bi de basım agrıyor alkol falan.. ama soyle diyeyim bu CERN deki olay o yuzden iste.. bu higgs denen adamın teorisini ispat icin.. ispatlanamazsa olay tam arapsacı zaten.. weak force strong fore gravity and magnetik force.. bunlarla acıklamaya calısıyorlar
olay fizikte biter tabii ki.. kuantum insanlığı çözecek sanırım.. veyahut daha ne kuantumlar gelecek..
beni deli etmek
mübarek gece de agızını yüzünü yırttırma bana 
Niye böyle yapıyorsun ki ?
(ikon garip oldu evet)