Beni Hatırla
2
FORUMLAR > FELSEFE > Hayatın amacını bilen var mı?
İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
26.07.2010 23:06 PM
Huseyin Nail demiş ki:

kendi varlığının farkında olarak geleceğe dönük planlar ve stratejiler yapıyorsun. hayatta kalma olasılığını arttırıyorsun.. yatırım yapma şansın oluyor geleceğine.. daha iyi korunabiliyorsun.. başına kötü birşey geldiğinde üzülüyorsun; bu üzüntü aynı şartlarla bir kez daha karşılaşırsan aynı şeyleri tekrarlamaman için sana vücudun bi uyarısı.. 

bu arada felsefe artık bi noktaya kadar.. bundan sonra top bilimde. bilim geliştikçe felsefe gelişir artık:)

o zaman bu bilinc aktarılabilir bisey mi acaba.. kucuklukten beri dusunuyorum bunu insan zihnini bilincini bir cihaza aktarabilir miyiz.. sonucta biyolojik bir makinayız.. olumsuzluk falan.. hatta onu gectim yapay bir dunya bile yaratılabilir yapar duyular ile..

26.07.2010 23:08 PM
Huseyin Nail
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği
Mete demiş ki:

o zaman bu bilinc aktarılabilir bisey mi acaba.. kucuklukten beri dusunuyorum bunu insan zihnini bilincini bir cihaza aktarabilir miyiz.. sonucta biyolojik bir makinayız.. olumsuzluk falan.. hatta onu gectim yapay bir dunya bile yaratılabilir yapar duyular ile..

bilinci değil de ben o güdüleri merak ediyorum. ulan bu hayatta kalma güdüsünün fiziği nedir? atomlarda filan bile var kararlı yapıya sahip olmak filan.. ne yahu bu? ben bunu hiç anlamadım:)

26.07.2010 23:11 PM
Huseyin Nail demiş ki:

bilinci değil de ben o güdüleri merak ediyorum. ulan bu hayatta kalma güdüsünün fiziği nedir? atomlarda filan bile var kararlı yapıya sahip olmak filan.. ne yahu bu? ben bunu hiç anlamadım:)

valla buna verecek bir suru cevabım var da useniyorum yazmaya bi de basım agrıyor alkol falan.. ama soyle diyeyim bu CERN deki olay o yuzden iste.. bu higgs denen adamın teorisini ispat icin.. ispatlanamazsa olay tam arapsacı zaten.. weak force strong fore gravity and magnetik force.. bunlarla acıklamaya calısıyorlar

26.07.2010 23:12 PM

zevkgünümü gün etmek

yani benim amacım bu.

26.07.2010 23:13 PM
Huseyin Nail
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği
Mete demiş ki:

valla buna verecek bir suru cevabım var da useniyorum yazmaya bi de basım agrıyor alkol falan.. ama soyle diyeyim bu CERN deki olay o yuzden iste.. bu higgs denen adamın teorisini ispat icin.. ispatlanamazsa olay tam arapsacı zaten.. weak force strong fore gravity and magnetik force.. bunlarla acıklamaya calısıyorlar

olay fizikte biter tabii ki.. kuantum insanlığı çözecek sanırım.. veyahut daha ne kuantumlar gelecek..

26.07.2010 23:24 PM
Engin Kemal
Anadolu Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Emrah demiş ki:

Hayat bazen çok garip gerçekten de.

sensin garip:s

Son Düzenleme: Engin Kemal Arslan @ 26.07.2010 23:24
26.07.2010 23:26 PM
Emrah
Anadolu Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği
Engin Kemal demiş ki:

sensin garip:s

:'(

26.07.2010 23:31 PM
Engin Kemal
Anadolu Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Emrah demiş ki:

:'(

mübarek gece de agızını yüzünü yırttırma bana

26.07.2010 23:32 PM
Aysen
Erciyes Üniversitesi | Beslenme ve Diyetetik

beni deli etmek

26.07.2010 23:33 PM
Emrah
Anadolu Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği
Engin Kemal demiş ki:

mübarek gece de agızını yüzünü yırttırma bana

Niye böyle yapıyorsun ki ? (ikon garip oldu evet)

İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';