Beni Hatırla
3
FORUMLAR > YAZILIM > Neden ubuntu kullanmıyorsunuz?
İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
25.07.2010 22:39 PM
Erol
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Sonay demiş ki:

tamam sen bir sakal at, sonra kullanırsın

:)

25.07.2010 22:40 PM
Ömer
Bahçeşehir Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Sonay demiş ki:

hoca kusura bakma da dediğin çok saçma, "bana göre araba dediğin direksiyondur" demek gibi bir şey dediğin.

Niye ki her kavram herkese aynı şeyi mi ifade etmeli sana göre?

Bana göre şarkı da melodidir mesela..

Bu mesajı
1 kişi beğendi
25.07.2010 22:46 PM

Yo ben kullanıyorum mutluyum.

25.07.2010 22:51 PM
Sonay demiş ki:

o senin değil, hangi kartı kullanıyorsan o kartın üretici firmasının mallığıdır. ne zaman açık kaynak kodlu sürücü yayınlayacaklar ya da ne zaman windows sürücülerine ayırdıkları kadar iş gücü ayıracaklar, o zaman adam olacak. ekran kartını oyun dışında kullanmadığına ve linux'ta çok da oyun oynamadığına göre dert etme bence. senin gibi bir sürü insan var, sadece oyun için windows kurulu duruyor, geriye kalan zamanda linux kullanıyorlar. bence sen de öyle yap.

Yok benimki tam eşşek, firefox u bile adam gibi kullandırtmadı bana. Ama bakalım harici aldım, yakın zaman deneyebilirim tekrardan.

25.07.2010 22:53 PM
Ali
İzmir Ekonomi Üniversitesi | Yazılım Mühendisliği
İlkan demiş ki:

çünkü creative soundblaster external live! 24 bit ses kartımı desteklemiyor gitarı pcye bağlayamıyorum o yüzden kullandığım ses yazılımlarınıda desteklemiyor, birde oturum açılınca win7 ve xp kullanırken susan fan çalışmaya devam ediyor...

wine ile karıstırdın mı hiç? Gecenlerrde windows tabanlı bir oyunu yukleyim oynayabilmiştim.

25.07.2010 23:00 PM
Sonay
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
İbrahim demiş ki:

Yok benimki tam eşşek, firefox u bile adam gibi kullandırtmadı bana. Ama bakalım harici aldım, yakın zaman deneyebilirim tekrardan.

alla alla, hangi dağıtım hangi versiyonu kullandın ki?

25.07.2010 23:04 PM
Sonay demiş ki:

alla alla, hangi dağıtım hangi versiyonu kullandın ki?

Çok yorgunum hatırlamıyorum ama 8.10 ya da 8.04 ten biriydi sanırım, ekran kartı nvdia 8 bilmem ne. Ona uygun sürücüleri indirdim ama windowstaki gibi çalışmad hiç bi zaman. Scroll yaparken bile takılmalar oluyordu sayfada. Belki Ekim'de çıkacak olanı denerim bakarım nasıl olacak. Halledebilirsem geçerim ben de bir şekilde.

25.07.2010 23:07 PM
Ali
İzmir Ekonomi Üniversitesi | Yazılım Mühendisliği
İbrahim demiş ki:

Çok yorgunum hatırlamıyorum ama 8.10 ya da 8.04 ten biriydi sanırım, ekran kartı nvdia 8 bilmem ne. Ona uygun sürücüleri indirdim ama windowstaki gibi çalışmad hiç bi zaman. Scroll yaparken bile takılmalar oluyordu sayfada. Belki Ekim'de çıkacak olanı denerim bakarım nasıl olacak. Halledebilirsem geçerim ben de bir şekilde.

güncel tuttuğun taktirde hangi sürüm olduğu pek önemli değil aslında.

25.07.2010 23:07 PM
Sonay
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
İbrahim demiş ki:

tavsiyem ekimdekini değil, 10.04'ü yani bu nisan çıkanı kullanman. zira uzun süre destekli ve şimdiden 4 aylık olgunlukta. ekimde çıkacak olan ilk bir iki ay yine kendi sorunlarını da getirecektir.

25.07.2010 23:09 PM

bilmem neden

İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';