Anasayfa
Beni Hatırla
0
FORUMLAR > MÜZİK PANO > Seksenler hard/glam rock belki biraz hevi grubuna geçici bir vokal aranıyor
17.10.2010 20:08 PM

bence repertuar yazmalısın.

17.10.2010 20:11 PM
Uğur
Hacettepe Üniversitesi | Jeoloji Mühendisliği
Bayram demiş ki:

bence repertuar yazmalısın.

repertuarda büyük rol oynayan adam vokal olacağı için bencillik etmek istemedim  ama istiyosan grupları kısaca özetliyim sana whitesnake,def leppard,wasp,deep purple,rainbow,guns n roses,white lion belki bi parça,queensryche,aerosmith olabilir,alice cooper,blue oyster cult,cinderella,kiss,belki steelheart,tesla belki quiet riot ve y&t 

17.10.2010 20:13 PM

şundan dedim; sen bir 20 parça yazarsın vokal de onların arasından abi şunları deneyelim der, sonra siz kabul ederseniz yeni parçalar seçilir. hoş bu işe talip olmak isterdim ama boğazımın düzelmesi gerek.

17.10.2010 20:15 PM
Uğur
Bayram demiş ki:

şundan dedim; sen bir 20 parça yazarsın vokal de onların arasından abi şunları deneyelim der, sonra siz kabul ederseniz yeni parçalar seçilir. hoş bu işe talip olmak isterdim ama boğazımın düzelmesi gerek.

durumum o kadar umutsuz bi hal aldı ki vokal bu gruplar arasından abi şunlar diyecek bende koş gel diyecem denicez o zaman boğazın hızlı düzelsin talip ol hemen (:

17.10.2010 20:15 PM

sen bana bi çalabildiklerinizi mesaj atar mısın ben hazır olunca haber edeyim sana.

17.10.2010 20:17 PM
Uğur
Bayram demiş ki:

sen bana bi çalabildiklerinizi mesaj atar mısın ben hazır olunca haber edeyim sana.

tamam abicim grupla bir konuşayım sana döncem ben 

26.11.2010 07:51 AM
Bilgehan
Anadolu Üniversitesi | Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği

olum bulamadınız mı lan?up

26.11.2010 15:49 PM
Uğur
Bilgehan demiş ki:

olum bulamadınız mı lan?up

yok abi ya nerde :D  sağolasın :D ama artık 90 lar pop çalıcam no doubt çalıcam pink çalıcam jamiroquai coldplay sam brown melanie c james brown falan araya da tatlı tatlı ted nugentlar koyarım :P :D

12.01.2011 18:40 PM

bni alın:)

12.01.2011 22:03 PM
Uğur
İrem demiş ki:

bni alın:)

tamam kalk gel (:

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';