Kürşat Başar-Başucumda Müzik
abi bişi sorcam
sen tiyatro okumaktan zevk alıyo musun:S ben hiç bişi anlamadım karşılıklı konuşma filan koptum sürekli mevzudan
tekniği filan var mı bunun?
tiyatro okumak zevksiz bi şey de anlaşılmıyo yanlız önerdiğim tiyatro oyunu gerçekten süper. okumasan bile gerçekten kütüphanende bulunması gereken bi kitap. oyunda kahramanlar godot isminde birini beklemektedir. godot hiç gelmiyor ama. daha sonra ferhan şensoy bunla ilgili bi oyun yazdu güle güle godot diye. yani anlatmak istediğim dünya çapında bilinen bi oyun. önerilebilir.
tiyatro okumak zevksiz bi şey de anlaşılmıyo yanlız önerdiğim tiyatro oyunu gerçekten süper. okumasan bile gerçekten kütüphanende bulunması gereken bi kitap. oyunda kahramanlar godot isminde birini beklemektedir. godot hiç gelmiyor ama. daha sonra ferhan şensoy bunla ilgili bi oyun yazdu güle güle godot diye. yani anlatmak istediğim dünya çapında bilinen bi oyun. önerilebilir.
ya ben anlamak zevk almak istiyorum
okumayı bıraktığım kitapta şekspirin yani hesap et
okumadığım kitabı tutmam elimde okuyacak birine veririm
ya ben anlamak zevk almak istiyorum
okumayı bıraktığım kitapta şekspirin yani hesap et
okumadığım kitabı tutmam elimde okuyacak birine veririm
ben bazı kitapları kütüphanede seviyorum :) yani okumadığım kitapları da alıyorum.
kütüphane olarak karton kutu kullanıyorum zaten de okumazsam rahat edemem ben, yeni roman olmadığı bi zamanda okurum mutlaka, neleri neleri okudum be
ayrıca bugüne kadar en beğendiğim kitaplardan birini 11. elime alışımda bitirebilmiştim
10 kez aldım yüzlü sayfalarda bıraktım-ama ktiabın adını ve yazarını hatırlamıyorum orası ayrı
Truvalı Helen
bir kitap önerilecekse önce LÂ ve Katre-i Matem tabiki :)
ece temelkuran-muz sesleri
bu işte bir yanlızlık var-tuna kiremitçi