Beni Hatırla
1
FORUMLAR > KONU DIŞI > Ankara'da başı kesilmiş İskelet Bulundu
Bu mesajı
1 kişi beğendi
29.06.2010 01:41 AM
Oğuzhan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Makine Mühendisliği

Bugün Ankara ODTÜ ormanına yürüyüşe giden bir grup insan çok büyük bir şok yaşadı. Belki de Türkiye tarihinde ilk kez böyle bir şeyle karşılaştık. Ormanın iç bölgelerin başı kesilmiş bir erkek iskeleti ağaca asılmış bir şekilde bulundu. İskeleti görenler polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kıyafetleri çürümüş halde ağaca asılı iskeleti indirdiler.

kaynak:  http://www.thebilgi.com/ankarada-basi-kesilmis-iskelet-bulundu/

Emre Ünsalın Yorumu:

Arkadaşlar, normal şartlar altında bir daha girmeyecektim siteye ancak çok önemli bir haber vermek için girdim tekrar:

ODTÜ içinde kapılardaki bekçilere bu olay hakkında bilgi verilmemiş ve yayılması istenmiyor ancak özel güvenlik olayı doğruluyor maalesef. ODTÜ yerleşkesi içerisinde ağaca bağlı halde bulunmuş bir ceset söz konusu. 5-6 aylık bir ceset olduğu tahmin ediliyor. Güvenliklerden aldığım bilgiye göre hayvanlar didiklemiş bayağı cesedi. 

ODTÜ içerisinde sadece köpekler değil artık sorunumuz. Bu tarz olayların artmamasını diliyorum. Gece yarısı kampüs içerisinde gezinen arkadaşlara daha dikkatli olmalarını tavsiye ve rica ediyorum.

Bu arada, ben bu olayı araştırırken bir kırgız ODTÜ'lünün de yine arkadaşları tarafından öldürüldüğü haberini aldım. Polis cinayeti işleyen ODTÜ'lü arkadaşları evinden ufak bir baskınla almış...

Dikkatli olalım arkadaşlar...

Emre ÜNSAL

Son Düzenleme: Oğuzhan Taş @ 03.07.2010 13:51
Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
29.06.2010 01:43 AM

Bilmem ki hacı...

29.06.2010 01:43 AM

destur.

29.06.2010 01:44 AM
Taner
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Uluslararası İlişkiler

hep derdim ağa

bu ormanda neler vardır diye varmış cidden

ailesinin başı sağolsun

hamiş: bizi baya bi yemişler odtüdeki ormanın her yerinde devriye atıyolar demişlerdi, bi kaç yıldır ordaymış ceset ama bulanlar sivil

29.06.2010 01:45 AM
Talat
Atılım Üniversitesi | Mekatronik Mühendisliği

sanırım ben kesmiştim

29.06.2010 01:45 AM
Ada

aha çok heyecanlı.

29.06.2010 01:46 AM
Oğuzhan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Makine Mühendisliği

benim anlamadığım köpekler yememiş mi o cesedi orada...

Adem
Gazi Üniversitesi | Elektrik Öğretmenliği

ben kestim

Erman
İstanbul Teknik Üniversitesi | Endüstri Mühendisliği

Yau silah neyim çıkmaz umarım topraktan...

29.06.2010 01:47 AM
üff korktum gece gecee
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';