Bugün Ankara ODTÜ ormanına yürüyüşe giden bir grup insan çok büyük bir şok yaşadı. Belki de Türkiye tarihinde ilk kez böyle bir şeyle karşılaştık. Ormanın iç bölgelerin başı kesilmiş bir erkek iskeleti ağaca asılmış bir şekilde bulundu. İskeleti görenler polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kıyafetleri çürümüş halde ağaca asılı iskeleti indirdiler.
kaynak: http://www.thebilgi.com/ankarada-basi-kesilmis-iskelet-bulundu/
Emre Ünsalın Yorumu:
Arkadaşlar, normal şartlar altında bir daha girmeyecektim siteye ancak çok önemli bir haber vermek için girdim tekrar:
ODTÜ içinde kapılardaki bekçilere bu olay hakkında bilgi verilmemiş ve yayılması istenmiyor ancak özel güvenlik olayı doğruluyor maalesef. ODTÜ yerleşkesi içerisinde ağaca bağlı halde bulunmuş bir ceset söz konusu. 5-6 aylık bir ceset olduğu tahmin ediliyor. Güvenliklerden aldığım bilgiye göre hayvanlar didiklemiş bayağı cesedi.
ODTÜ içerisinde sadece köpekler değil artık sorunumuz. Bu tarz olayların artmamasını diliyorum. Gece yarısı kampüs içerisinde gezinen arkadaşlara daha dikkatli olmalarını tavsiye ve rica ediyorum.
Bu arada, ben bu olayı araştırırken bir kırgız ODTÜ'lünün de yine arkadaşları tarafından öldürüldüğü haberini aldım. Polis cinayeti işleyen ODTÜ'lü arkadaşları evinden ufak bir baskınla almış...
Dikkatli olalım arkadaşlar...
Emre ÜNSAL
Bilmem ki hacı...
destur.
hep derdim ağa
bu ormanda neler vardır diye varmış cidden
ailesinin başı sağolsun
hamiş: bizi baya bi yemişler odtüdeki ormanın her yerinde devriye atıyolar demişlerdi, bi kaç yıldır ordaymış ceset ama bulanlar sivil
sanırım ben kesmiştim
aha çok heyecanlı.
benim anlamadığım köpekler yememiş mi o cesedi orada...
ben kestim
Yau silah neyim çıkmaz umarım topraktan...