Anasayfa
Beni Hatırla
1
FORUMLAR > TASARIM > Adobe Illustrator hakkında yardım?
22.06.2010 14:57 PM

Bu programı bana iyi öğretebilecek bir tutorial videosu kıvamında bir şey bilen varsa benimle paylaşabilir mi? Hatta çok yardımsever arkadaşlar varsa bana 1-2 saat temel şeyleri göstermek isterse çok sevinirim.

Bu mesajı
2 kişi beğendi
22.06.2010 15:01 PM

Burdan iyi dersler bulabilirsin hacı 

22.06.2010 15:22 PM
Mert
Yaşar Üniversitesi | Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri

en iyi öğrenme yöntemi programın heryerini kurcalamaktan geçer..Yanında bilen biri varsa, bu öğrenme sürecini kısaltabilir. Hangi aracın ne işe yaradığını bu şekilde kavradıktan sonra internetteki tutorialları denemeye başlayabilirsin..

24.06.2010 14:26 PM
Emre
Gazi Üniversitesi | Makine Resim ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği
Mert demiş ki:

en iyi öğrenme yöntemi programın heryerini kurcalamaktan geçer..Yanında bilen biri varsa, bu öğrenme sürecini kısaltabilir. Hangi aracın ne işe yaradığını bu şekilde kavradıktan sonra internetteki tutorialları denemeye başlayabilirsin..

aynen valla dersleri izlemek çok canımı sıkıyor :)) ama bu durum phpde olmuyor ya :((

24.06.2010 15:46 PM
Mert
Yaşar Üniversitesi | Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
Emre demiş ki:

aynen valla dersleri izlemek çok canımı sıkıyor :)) ama bu durum phpde olmuyor ya :((

abi orda mantık biraz daha farklı çalışıyo. bu harfleri bilmeden okuma-yazmaya çalışmak gibi bişey.  php de ise harfleri bilmen yetmez dilbilgisini tamamen bilmek ve kurallarına uyarak makale tadında bişey yazmak olarak düşünebiliriz.

24.06.2010 15:48 PM
Emre
Gazi Üniversitesi | Makine Resim ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği
Mert demiş ki:

abi orda mantık biraz daha farklı çalışıyo. bu harfleri bilmeden okuma-yazmaya çalışmak gibi bişey.  php de ise harfleri bilmen yetmez dilbilgisini tamamen bilmek ve kurallarına uyarak makale tadında bişey yazmak olarak düşünebiliriz.

1 haftadır giriş yaptım derslere çok gereksiz konulara değinmişler   php öğreneyim güzel şeyler yapcam burda 

06.09.2010 11:48 AM

kurcala heryyeri kurcalaaa

06.09.2010 11:48 AM
Ezgi
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

lynda.com

04.12.2010 22:13 PM

tutplus,grafpedia,deviantart,brandsoftheworld

bunlar geldi aklıma şincik.

04.12.2010 22:16 PM
Deniz
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Mustafa Deniz demiş ki:

Burdan iyi dersler bulabilirsin hacı 

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';