Beni Hatırla
7
FORUMLAR > EDEBİYAT > Bir günde bitirdiğiniz kitaplar neler ?
18.09.2010 22:47 PM
Mine demiş ki:

Aslında kitabın en güzel yanı benim her zaman savunduğum bir sav vardır. Ailelerimizin gençlik döneminde madde bağımlıları gerçekten ipsiz sapsız serseri tayfasıymış gerçekten güven olmayacak kişilermiş ama zaman öyle bir zaman olduki artık güvenebilceğin insanlar düzgün aile çocuğu dediğimiz tabirdeki kişiler bile ya kullanıyor yada denemiş durumdalar. Kullanan çok harbi arkadaşlarımız bile oluyor bazen. Kitaptada bu var ailesinde problemi olmayan okul hayatı düzgün eğitimli ve bilinçli bir çocuğun ve ailenin başına geliyor bu olay.

evet kitapta da aslında buna değinmek istemiş yani bağımlı olanların dünyasına ayrı bir pencereden bakmış. herkezin bildiği sebeplerin insanların dışına çıkmış ve bunu hissettirerek anlatmak istediğini yaşatmış aslında.

18.09.2010 22:49 PM

kundera'nın her kitabı.

18.09.2010 22:52 PM
Meryem demiş ki:

bense eroinle dans ta canan tan kitapları tadını bulamadım...kitap güzelll ama piraye,en son yürekler ölür,yüreğim seni çok sevdi hemen hemen aynı tadı bırakmıştı bende oysa bu kitap biraz daha yavan kaldı aşk konusunda onların yanında....

tabi diğer kitaplarına göre aşkın dışına çıkıp çok farklı gerçeğe yakın bir konuyu ele almış aslında. ama yine diğer kitaplarındaki gibi okutmaktan çok kitabı hissettirmeyi başardığını düşünüyorum. tabiki zevk renk meselesi yine

19.09.2010 00:26 AM

kızıl nehirler, adı:aylin

19.09.2010 03:05 AM

faruk erem- bir ceza avukatının anıları

19.09.2010 03:08 AM

yüzüklerin efendisi - iki kule

olasılıksız

sonsuzluğun kıyıları

19.09.2010 09:48 AM
Hakan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği

olasılıksız

martı ( zaten çok kısaydı ve yaşım 13 -14 falandı sanırm :) )

melekler ve şeytanlar

bir de kızıl nehirler ama 1 buçuk gün :)

19.09.2010 09:49 AM

can dündar nazım

19.09.2010 09:54 AM

bır suru ki

19.09.2010 10:51 AM
Ceren demiş ki:

tabi diğer kitaplarına göre aşkın dışına çıkıp çok farklı gerçeğe yakın bir konuyu ele almış aslında. ama yine diğer kitaplarındaki gibi okutmaktan çok kitabı hissettirmeyi başardığını düşünüyorum. tabiki zevk renk meselesi yine

tabiki...zaten kitap güzeldi ama dediğim gibi canan tan havası yoktu sadece..diğer açıdan sözüm yok:)

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';