İnci tabi bunlar kısaydı
Gazap Üzümlerini de 2-3 güne bitirmiştim..
çok var. 500 sayfaya kadar bi günde bitebiliyo. sonrası fiziken sıkıntı oluo sdfds
Gazap üzümleri orijinali mi yoksa özet mi ? eğer orijinaliyse alkışlıyorum 
O zaman bana bir alkış, bana ve başından kalkmadığım için yemeğimi ve suyumu yatağıma getiren anneme :D:D
O zaman bana bir alkış, bana ve başından kalkmadığım için yemeğimi ve suyumu yatağıma getiren anneme :D:D
Bne orijinalini 5 günde anca bitirmiştim ama en net hatırladaığım o portakalları yiyemeyişleridi ya cidden çok şükretmiştim Amerika dedikleri süper güç kolay kolay oluşmamış
cin ali 1-2-3
Bne orijinalini 5 günde anca bitirmiştim ama en net hatırladaığım o portakalları yiyemeyişleridi ya cidden çok şükretmiştim Amerika dedikleri süper güç kolay kolay oluşmamış
Açıkcası bende kitapları okuduktan sonra net birşey kalmıyor aklımda nedendir bilinmez enteresan olan neyse o kalır aklımda, sadece okurken ne kadar etkilendiğimi ve ne kadar beğendiğimi anımsanırm:D tekrar okumaya başlayınca ancak yavaş yavaş aa böyle böyleydi lan vay anasını diye hatırıma geliyor.. Huyumdur bi okuduğumu bu nasıldı diye bir daha ki sene de okurum. Neden acaba, gerizekalılık var zaar o.O
Dijital Kale
Native Son(mecburiyetten
)
Ahmet Ümit..Bab-ı esrar..hiç durmadan bi güne bitirmiştim.muhteşemmmm bi kitap
suzanne collins-açlık oyunları
suzanne collins-ateşi yakalamk
ipek ongun-ya sen olmasaydın
serdar özkan-kayıp gül
alexsandre cavelius-leyla