"Ateizm bile Allah olduğu için çıkmıştır olmayan bişeyi eleştirmek mümkün değildir"
Gökhan, keşke bu cümleni yazmadan önce biraz düşünseymişsin :) Ateizm, Allah olduğu için çıkmıştır diye bir şey söz konusu değil. Biraz araştırmak gerekir diye düşünüyorum bir şeyler iddia etmeden önce. Ben senin için yazayım:
"Ateist, tanrı veya tanrıların varlığını hayal ürünü bulan kişidir. Ateizm bir inanç değildir. Çoğu zaman yanlış ifade edildiği şekli ile (tanrıtanımaz kelimesinde olduğu gibi) tanrıyı inkar eden kişi değildir. Çünkü "inkar", varolan bir şeyin reddedilmesi anlamı taşır, oysa ki ateistlere göre tanrı varolmadığı için onun "inkar edilmesi" de yanlış bir terminolojik kullanım olacaktır."
Ve ayrıca; "Ateizm kelimesinin kökleri Eski Yunanca'ya dayanır. "Atheos" (theos, Yunanca "tanrı" demek olup başındaki "a" ön takısı ile olumsuzluk belirtir.)"
Bunlar kökenbilim açıklamaları (Kaynak: Vikipedi). Yani kelimenin kökü İslam'dan çok önceye, antik çağlara dayanıyor.
Not: Herhangi bir tartışma amacıyla yazmadım. Sadece bilgi paylaşımı amaçlıdır.
Hayatımda bu kadar zekice bir çözümleme görmemiştim. Bu gibi çıkarımları okuduktan sonra neden Allah'a inanamadığımı anlıyorum. Ben bu kadar zekice çıkarım yapacak beyin kıvrımlarına sahip değilim.
Allah var beyler, bosuna debelenmeyin 
0-6
Evrim teorisini tek soruyla çürüten adam geldi aklıma 

www.logicalfallacies.info/relevance/appeals/appeal-to-consequences/
burayı bir okumak lazım.
Cek Cumhuriyeti macini hatirlayin millet...O'na dualarimiz olmasaydi nasil alirdik o maci?
Dusunun ve itaat edin
huysuzluk etmeyin![]()
@581
Ayrica konu zaten kapanmis