bir 50 yıl sonra bunların hepsi camı havlusunda olacak 
kendi kendinize gaz verin bakalım
"tanrı kavramı varsa tanrı vardır" diyerek tanrının varlığını kanıtladığını zanneden kişiler bile var.
sormak lazım : evrim kavramı da var, üstelik tanrının aksine delilleri de var evrimin. yani evrimi kabul mu ediyorsunuz?
ya da unicorn kavramı var, tekboynuzlu at. zümrüt anka kuşu kavramı var, kurtadam kavramı var...
bunların hepsine inanıyor musunuz?
ergen travması
"tanrı kavramı varsa tanrı vardır" diyerek tanrının varlığını kanıtladığını zanneden kişiler bile var.
sormak lazım : evrim kavramı da var, üstelik tanrının aksine delilleri de var evrimin. yani evrimi kabul mu ediyorsunuz?
ya da unicorn kavramı var, tekboynuzlu at. zümrüt anka kuşu kavramı var, kurtadam kavramı var...
aksine aksine dediğin iki ayet oldu ikiside saçma sapan şeyler çıktı mantıklı şeyler yaz...
başlığı hala anlamaya çalışıyorum.
mesaj içeriğindeki NOKTA yla biten cümleyi ise ne yazık ki anladım sanırım.
kendi kendinize gaz verin bakalım
Gaz mı?
Ya toprağın altında olacağız, ya tek ayak çukurda
Seni bilmem de beni musalla taşından kaldırsınlar...
Senin gibilerle ortak olarak paylaştığımız gerçeklik ölüm...
sen kendine inanabılıyormusun ? buna cevap ver
Allah... varsan masaya 3 kere vur 
var deyip eleştirmekten daha manalı kanımca.
off iyi güldüm sabah sabah
lazım bunlar lazım