Beni Hatırla
15
FORUMLAR > SİYASET & GÜNCEL > Filistin bayrağını profilinde paylaşanlara
İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
Bu mesajı
2 kişi beğenmedi
04.06.2010 22:30 PM

ırkçılık hat safhada gene boş beynlernizle düşünmeye calısın bakalm.

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
04.06.2010 22:38 PM

Siyaset anlayışı bayraktan, marştan, dinden, ırktan ibaret gençler!

04.06.2010 22:46 PM
Berk
İstanbul Kültür Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği

İnsanlar akıl tutulması yaşıyor.

Oradaki masum insanları savunmak istiyorlar ama anlamsız şeyler yapıyorlar.

04.06.2010 22:47 PM
Hüseyin
Kocaeli Üniversitesi | Kimya Mühendisliği
Berk demiş ki:

İnsanlar akıl tutulması yaşıyor.

Oradaki masum insanları savunmak istiyorlar ama anlamsız şeyler yapıyorlar.

bnmde kastettiğim bu ...

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
05.06.2010 00:37 AM
Hüseyin
Kocaeli Üniversitesi | Kimya Mühendisliği
F. Cihangir demiş ki:

Filistin bayrağı koyan arkadaşlara sesleniyorum, böyle kuru kuru olmaz.. Terör örgütü Hamas'a katılmanızı tavsiye ediyorum.. Ben de alacağım İsrail mallarıyla hepinizin beynine kurşun sıkmış olurum..

05.06.2010 03:12 AM
Hüseyin demiş ki:

Filistin Bayrağı, ilk olarak Şerif Hüseyin
tarafından 1916'daki Osmanlı Devleti'ne karşı yapılan Arap
ayaklanmasının sembolü olarak tasarlanmıştır. Buna rağmen bu bayrağı hala profillerinde tutanları anlamıyorum . ayrıca zamanında asala ile işbirliği yapan filistin kurtulus örgütü değilmiydi ve ankara esonboğa havaalanında insanları asala ile katledende fkö idi  . o yüzden israili lanetlerken sapma sapan bayraklarıda savunmak anlamsız sanırım .

o değil Facebook'taki Recep Tayyip Erdoğan sayfasına gir bak neler yazılıyor... yakında Arapça yazılar olacaktır orada eminim... ülkemiz ne hale döndü şuraya bak... 1.5 milyar müslüman arasından Filistin'i bizden başka savunan yok malesef...

ha İsrail'in yaptığı insanlık dışı bir ayıp ama Filistin konusunda eğer bu bilgi doğruysa bu daha büyük ayıptır...

ayrıca 1. Dünya Savaşı'nda güney cephesinde bizi terk etmeleri en büyük ayıptır... İngilizlerin sömürgesi olmak isteyenler onlardı şimdi de sömürge tarzı bişeyler ama İngilizlerin değil İsrail'in...

05.06.2010 11:59 AM

bir de daha önce naptıklarıyla zerre ilgilenmediğiniz insanları bir olayla göklere çıkarıp bayraklarını paylaşıp durmak ne kadar samimidir tartışılır.  daha önce nerdeydiniz ? bu siyasetin populer boyutu da beni gerer oldu. millet sırf iki yorum yapsın , likelar versin diye facebookta hocam da bayraklar yapıştırıp, süslü cümleler yazmak  tam tersi olayla biraz dalga geçmek gibi oluyor.

05.06.2010 12:01 PM

senin bildiklerini bilmediklerinden olsa gerek ;

05.06.2010 12:08 PM
Murat
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği

ya ne dert ettiniz arkadaş filistin bayrağının tepesindeki kırmızının üstüne ayyıldızı koyarsın olur biter...

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
05.06.2010 13:28 PM
Hüseyin demiş ki:

Filistin Bayrağı, ilk olarak Şerif Hüseyin
tarafından 1916'daki Osmanlı Devleti'ne karşı yapılan Arap
ayaklanmasının sembolü olarak tasarlanmıştır. Buna rağmen bu bayrağı hala profillerinde tutanları anlamıyorum . ayrıca zamanında asala ile işbirliği yapan filistin kurtulus örgütü değilmiydi ve ankara esonboğa havaalanında insanları asala ile katledende fkö idi  . o yüzden israili lanetlerken sapma sapan bayraklarıda savunmak anlamsız sanırım .

serif huseyin'in kullandigi bayrak FILISTIN BAYRAGI DEGILDIR. bu yanlis bilgiyi duzelt bir zahmet.

İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';