Beni Hatırla
-1
FORUMLAR > SİYASET & GÜNCEL > "Gün gelecek öldürmediğim her Yahudi için arkamdan küfredeceksiniz!" (Adolf Hitler)
İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
Bu mesajı
5 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
31.05.2010 20:33 PM

bu fotoğraflardan sonra bile hala o faşist caniyi özleyen var ise en yakın ruh doktoruna görünsün. siyonizm ve israil devletinin kokuşukluğunu yereyim derken aslında belki de bir siyonist bir oyunun aktörü olan hitlere rahmet okumayın.

Bu mesajı
6 kişi beğendi
31.05.2010 20:33 PM

Hitler ve Stalin bir barda iken. Biradam içeri girer.Sonra adam onlara doğru yürür ve sorar:"Selam, napıosnz?Hitler cevaplar:3. Dünya savaşını planlıyoruz.

Adam sorar.
"Gerçekten mi Neler olacak?

"Hitler:"Bu sefer14 milyon Yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz"der

Adam sorar:Bir bisiklet tamircisi mi??

Hitler Stalin'e döner ve der ki:

Gördün mü,sana kimsenin 14 milyon Yahudiyi takmayacağını söylemiştim.

((( ırkçımıyım hayır, gazamı geldim sayılır,İsrailin yaptıgı şerefsizlik insan haklarına , hukuka ve barişa uygunmudur hayr tam bir o.ç luğudurr  ))))

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
31.05.2010 20:34 PM

israil'e tepki diye hitler'e sarılanlar, bekaret için düzüşmek gibi birşey bu yaptığınız!!!

bu ayıbı kimin işlediğine bakılmakz, ayıp ayıptır.

ola ki;  yarın filistin devlet yönetimi başkalarına kıyım yaptığında, bu defa da israil yönetim şekline mi sarılacaksınız ?

insanlık ayıbıdır bu yapılan evet, ama bunun hitler'i, saddam'ı, israil'i olmaz!! 

31.05.2010 20:34 PM
Kaan
Hacettepe Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Mehmet demiş ki:

bu fotoğraflardan sonra bile hala o faşist caniyi özleyen var ise en yakın ruh doktoruna görünsün. siyonizm ve israil devletinin kokuşukluğunu yereyim derken aslında belki de bir siyonist bir oyunun aktörü olan hitlere rahmet okumayın.

bravo hocam 

31.05.2010 20:38 PM
Sümerya
Gazi Üniversitesi | Bilgisayar Programcılığı
Mehmet demiş ki:

valla tıkandım emegine sağlık.

31.05.2010 20:40 PM

şu resmi herkes alıntı yapmasın 

Bu mesajı
2 kişi beğenmedi
31.05.2010 20:42 PM

"tek başına iken korkup kaçan, bir araya gelince ise saldırıp yağmalayan kan emici lağım farelerinden farkı yoktur yahudilerin.."

(bkz. Führer)

31.05.2010 20:43 PM
Hazal demiş ki:

nasıl bi hitler sevgisi besliyordunuz ki içinizde, hemen sözlerini oraya buraya yazmaya başladınız.biraz düşünün ya biraz, kimin sözlerini, davranışlarını öne sürdüğünüzü.çok yazık yeni gelen gençliğin böyle hitler sempatizanı olması.gidin bi de dövme falan yaptırın hitlerin sembolünü.en azından dışarıda gördüğümüzde nasıl davranacağımızı biliriz...sizin sempatizanlığınıza yakışır bir düşünce tarzı yaratmaya çalıştım, olmuştur umarım...

31.05.2010 20:52 PM
Volkan
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Küresel ve Uluslararası İlişkiler

ırkçılığın her türlüsüne karşıyım

31.05.2010 20:53 PM
Engin
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Makine Mühendisliği
Gökhan demiş ki:

Hitler ve Stalin bir barda iken. Biradam içeri girer.Sonra adam onlara doğru yürür ve sorar:"Selam, napıosnz?Hitler cevaplar:3. Dünya savaşını planlıyoruz.

Adam sorar.
"Gerçekten mi Neler olacak?

"Hitler:"Bu sefer14 milyon Yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz"der

Adam sorar:Bir bisiklet tamircisi mi??

Hitler Stalin'e döner ve der ki:

Gördün mü,sana kimsenin 14 milyon Yahudiyi takmayacağını söylemiştim.

((( ırkçımıyım hayır, gazamı geldim sayılır,İsrailin yaptıgı şerefsizlik insan haklarına , hukuka ve barişa uygunmudur hayr tam bir o.ç luğudurr  ))))

İlk Sayfa « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';