bu fotoğraflardan sonra bile hala o faşist caniyi özleyen var ise en yakın ruh doktoruna görünsün. siyonizm ve israil devletinin kokuşukluğunu yereyim derken aslında belki de bir siyonist bir oyunun aktörü olan hitlere rahmet okumayın.
Hitler ve Stalin bir barda iken. Biradam içeri girer.Sonra adam onlara doğru yürür ve sorar:"Selam, napıosnz?Hitler cevaplar:3. Dünya savaşını planlıyoruz.
Adam sorar.
"Gerçekten mi Neler olacak?
"Hitler:"Bu sefer14 milyon Yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz"der
Adam sorar:Bir bisiklet tamircisi mi??
Hitler Stalin'e döner ve der ki:
Gördün mü,sana kimsenin 14 milyon Yahudiyi takmayacağını söylemiştim.
((( ırkçımıyım hayır, gazamı geldim sayılır,İsrailin yaptıgı şerefsizlik insan haklarına , hukuka ve barişa uygunmudur hayr tam bir o.ç luğudurr ))))
israil'e tepki diye hitler'e sarılanlar, bekaret için düzüşmek gibi birşey bu yaptığınız!!!
bu ayıbı kimin işlediğine bakılmakz, ayıp ayıptır.
ola ki; yarın filistin devlet yönetimi başkalarına kıyım yaptığında, bu defa da israil yönetim şekline mi sarılacaksınız ?
insanlık ayıbıdır bu yapılan evet, ama bunun hitler'i, saddam'ı, israil'i olmaz!!

bu fotoğraflardan sonra bile hala o faşist caniyi özleyen var ise en yakın ruh doktoruna görünsün. siyonizm ve israil devletinin kokuşukluğunu yereyim derken aslında belki de bir siyonist bir oyunun aktörü olan hitlere rahmet okumayın.
bravo hocam

valla tıkandım emegine sağlık.
şu resmi herkes alıntı yapmasın 
"tek başına iken korkup kaçan, bir araya gelince ise saldırıp yağmalayan kan emici lağım farelerinden farkı yoktur yahudilerin.."
(bkz. Führer)
nasıl bi hitler sevgisi besliyordunuz ki içinizde, hemen sözlerini oraya buraya yazmaya başladınız.biraz düşünün ya biraz, kimin sözlerini, davranışlarını öne sürdüğünüzü.çok yazık yeni gelen gençliğin böyle hitler sempatizanı olması.gidin bi de dövme falan yaptırın hitlerin sembolünü.en azından dışarıda gördüğümüzde nasıl davranacağımızı biliriz...sizin sempatizanlığınıza yakışır bir düşünce tarzı yaratmaya çalıştım, olmuştur umarım...
ırkçılığın her türlüsüne karşıyım
Hitler ve Stalin bir barda iken. Biradam içeri girer.Sonra adam onlara doğru yürür ve sorar:"Selam, napıosnz?Hitler cevaplar:3. Dünya savaşını planlıyoruz.
Adam sorar.
"Gerçekten mi Neler olacak?
"Hitler:"Bu sefer14 milyon Yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz"der
Adam sorar:Bir bisiklet tamircisi mi??
Hitler Stalin'e döner ve der ki:
Gördün mü,sana kimsenin 14 milyon Yahudiyi takmayacağını söylemiştim.
((( ırkçımıyım hayır, gazamı geldim sayılır,İsrailin yaptıgı şerefsizlik insan haklarına , hukuka ve barişa uygunmudur hayr tam bir o.ç luğudurr ))))
![]()