Beni Hatırla
-1
FORUMLAR > SİYASET & GÜNCEL > "Gün gelecek öldürmediğim her Yahudi için arkamdan küfredeceksiniz!" (Adolf Hitler)
Bu mesajı
1 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
21.06.2010 12:17 PM

"Birgun aranızda azcık mantıgı olanlarınız;beni kahraman olarak gorenlere bir tarafınızla guleceksiniz"Adolf Hitler

diger soz ne kadar ufurmeyse bu da o kadar ufurme ama digerinde olmasa da bu sozunde haklıymıs kuduz alman.. 

Bu mesajı
1 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
21.06.2010 12:32 PM
Ömer
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği

ben ediyorum...

Bu mesajı
1 kişi beğendi
21.06.2010 12:44 PM
Nilay
Bahçeşehir Üniversitesi | Bilgisayar Mühendisliği
Fatih demiş ki:

"Birgun aranızda azcık mantıgı olanlarınız;beni kahraman olarak gorenlere bir tarafınızla guleceksiniz"Adolf Hitler

diger soz ne kadar ufurmeyse bu da o kadar ufurme ama digerinde olmasa da bu sozunde haklıymıs kuduz alman.. 

bu sözle esasında cidden iyiymiş

21.06.2010 12:46 PM

bsg o zaman

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
21.06.2010 15:25 PM

yazmayın lan şöyle ayıp yazık günah 

Bu mesajı
1 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
23.06.2010 05:08 AM

Irkçı değilim Türklerden baskasinida sevmem. özü de bu.Orda ölen Türk vatandaşı idi. israil için yahudi için sölenecek bütün sözleri hak ediyorlar bu kadar basit .

Bu mesajı
1 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
23.06.2010 16:55 PM
Sercan demiş ki:

yazık!!

yapılan saldırı yanlış evet ama bunu başlıklarda iki çizik atarak holigan tepkisi göstermek şeklinde değil daha açıklayıcı bir şekilde savaşa değil anlayışa yönelik şeyleri bilgileriniz dahilinde açıklasanız daha iyi olucakmış..

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
23.06.2010 17:19 PM
Sabahattin
Mustafa Kemal Üniversitesi | İnşaat Mühendisliği
Gamze demiş ki:

yazık!!

yapılan saldırı yanlış evet ama bunu başlıklarda iki çizik atarak holigan tepkisi göstermek şeklinde değil daha açıklayıcı bir şekilde savaşa değil anlayışa yönelik şeyleri bilgileriniz dahilinde açıklasanız daha iyi olucakmış..

+1,yazıktır,günahtır,ayıptır

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
24.06.2010 00:48 AM

Millet kafayı yemiş...Nezamandan beri katliam meşru oldu ? Sapık mısınız?

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';