Merak ediyorum bu cümleyi cımbızlayan kişi Hitler'in muammalı Kavgam'ını okudu mu?
insan ister istemez hitlere hak veriyo ne derseniz deyin daha insani yardımı hazmedemiyorlar bunlara hitler bile az...
dünyanın en gaz milletiyiz, okumuşuyla- okumamışıyla ,solcusuyla- sağcısıyla..
Hitlerin yaptığının savunulcak bir yeri olamaz tabiki ama bu yahudilerin acımasız insanlar oldukları gerçeğinide değiştirmiyor.Burda kimsenin hitleri savunduğunu sempatizanı olduğunu düşünmüyorum.israilin yaptığı bu hainliğe karşı herkes şuan duygusal davranıyor ve hitlerin bu sözlerini paylaşıyor.Din dil ırk ayrımı yapmadan kim olursa olsun insanların öldürülmesi katledilmesi kabul edilecek bir durum değil..bu hiç bir şekilde haklı bir sebepede dayandırılamazz..
haklısınız öldürmek kesinlikle haklı sebeklere dayandırılmıyo sonuçta ortada can meselesi var. hem öldürmeyi biz kınıyoruz hemde böyle konuşuyoruz bazı arkadaşlar gaza gelmek diye algılasalarda farkedemediği bi durum var biz şuan bir savaşın içindeyiz ve savaşta herşey mübahtır unutmayalım...
adamların zamanında yaptığı katliamları onaylamıyorum ama bu sözede hak vermemek elde değil
Katil israil devletidir, hitlerin katletmek istediği her bir yahudi değil.

Hitler'in gelecekten geldiğini bilmiyor muydunuz?
dünyanın en gaz milletiyiz, okumuşuyla- okumamışıyla ,solcusuyla- sağcısıyla..
bunun diğer olaylardan farklı olduğunu idrak edemezsen gaz dersin tabii ki. bu doğrudan bir saldırıdır. bizim gemimize saldırılmıştır, bizim insanımız öldürülmüştür. filistin, ırak, afganistan müslümanları değildir öldürülen.
1 kere selamlaştığın birinin ölmesiyle, bir akrabanın ya da arkadaşının ölmesi senin için aynı şeyi mi ifade eder?
ruhuna el-fatiha...