Beni Hatırla
-1
FORUMLAR > SİYASET & GÜNCEL > "Gün gelecek öldürmediğim her Yahudi için arkamdan küfredeceksiniz!" (Adolf Hitler)
İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
Bu mesajı
1 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
31.05.2010 21:13 PM
Burak demiş ki:

adamı kimse övmüyor, sadece neden böyle birşey yapmış onu merak ediyorum saf psikopat olduğunu düşünmüyorum hitlerin.

faşistliğinden katletti.

Bu mesajı
1 kişi beğenmedi
31.05.2010 21:15 PM
Murat
Marmara Üniversitesi | İlköğretim Matematik Öğretmenliği

O zaman ki yahudileri bilmem ama şimdiki israil de bunu yapanlar  gibilerse .. az bile..  keşke daha çok fırın olaydı da daha  fazla ısınaydık .. 

31.05.2010 21:19 PM
Burak
Kırıkkale Üniversitesi | Spor Yöneticiliği
Merve demiş ki:

faşistliğinden katletti.

her faşist hitler gibi yapmıyor ama, israil neden yapıyor bunu peki bi fikrin var mı ?

tarihinde böyle acı kabul edilemez bir draması olan bir millet , neden benzeri birşey yapıyor.

siyonist düşünce olabilir mi? peki bu nedir ?

31.05.2010 21:20 PM

çok doğru ...

31.05.2010 21:20 PM
Burak demiş ki:

ama adamın bi bildiği varmış yahu, ya da hitler böyle yaptı diye adamlar böyle oldu, tartışmak gerek aslında bunu, hitler niye böyle yaptı, israil niye böyle yapıyor!

Bırak ya. Neye tepki gösterdiğine bir bak sadece bir de kimi,neyi savunduğuna.Nefretin mantıklı düşünmeni engelliyor.Düşüncelerin çelişiyor birbiriyle.

Bu mesajı
1 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
31.05.2010 21:21 PM
Engin
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği

oldurdugun her yahudi bir tarafına g.. n belki senn yuzunden simdi dunyaya kan kusturuyo bu yahudiler..

31.05.2010 21:24 PM
Burak
Kırıkkale Üniversitesi | Spor Yöneticiliği
Betül demiş ki:

Bırak ya. Neye tepki gösterdiğine bir bak sadece bir de kimi,neyi savunduğuna.Nefretin mantıklı düşünmeni engelliyor.Düşüncelerin çelişiyor birbiriyle.

iyi de hitleri incelemek onu tutmak değildir ki!

sorularıma cevap ver bi feyz alalım :)

31.05.2010 21:25 PM
Sonay
Orta Doğu Teknik Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği

"beyin bedava"

31.05.2010 21:32 PM
Burak demiş ki:

iyi de hitleri incelemek onu tutmak değildir ki!

sorularıma cevap ver bi feyz alalım :)

Kendi ırkını üstün ırk ilan eden , tarihte büyük yer etmiş bir soykırıma imza atan bir adamdan bahsediyoruz. Aynı şeylerden bahsediyor olduğumuzu bile sorguladım bir ara ama görüyorum ki insanların gözünü bürüyen hırs onları bu adamı savunmaya itiyor,bugünkü insanlıkla alakası olmayan şeyi yapan insanlarla aynı zihniyette bir yaklaşım sergiliyorsunuz. Tam olarak neyi sorduğun bile belli değil ki neyi tartışacağız bu konuda ?

31.05.2010 21:33 PM

"Kavgam"ı okuduysanız yorum yapın, okumadıysanız yorum yapmaya çalışık komik durumlara düşmeyin.

İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';