Anasayfa
Beni Hatırla
-1
FORUMLAR > SİYASET & GÜNCEL > "Gün gelecek öldürmediğim her Yahudi için arkamdan küfredeceksiniz!" (Adolf Hitler)
İlk Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Son Sayfa
Bu mesajı
23 kişi beğendi
50 kişi beğenmedi
31.05.2010 16:10 PM

Bu mesajı
3 kişi beğendi
2 kişi beğenmedi
31.05.2010 16:11 PM
Erman
İstanbul Teknik Üniversitesi | Endüstri Mühendisliği

Rus için de küfür edebiliriz.

Belli olmaz dünya sahnesine...

Bu mesajı
26 kişi beğendi
9 kişi beğenmedi

Evet ona daha çok küfredilecek ama öldürmediği her Yahudi için değil. Olayların verdiği hassasiyetle kimi savunduğunuza bir dikkat edin yahu.

Bu mesajı
4 kişi beğendi
9 kişi beğenmedi

oldum olası sempatı besledım. adam nobele aday gosterılmıs ya.

Bu mesajı
7 kişi beğendi
5 kişi beğenmedi
31.05.2010 16:13 PM
Bakış
Hacettepe Üniversitesi | Otomotiv Mühendisliği
Betül demiş ki:

Evet ona daha çok küfredilecek ama öldürmediği her Yahudi için değil. Olayların verdiği hassasiyetle kimi savunduğunuza bir dikkat edin yahu.

katılıyorum ayrıcada israil hükümetinin yaptıgı şerefsizlik yüzünden savaş karşıtı onlarca yahudininde acı çekerek ölmesini istemek kadar aptalca bi düşünce olamaz..

Bu mesajı
4 kişi beğendi
4 kişi beğenmedi
31.05.2010 16:19 PM
Tayfun
Anadolu Üniversitesi | Uluslararası İlişkiler
Bakış demiş ki:

katılıyorum ayrıcada israil hükümetinin yaptıgı şerefsizlik yüzünden savaş karşıtı onlarca yahudininde acı çekerek ölmesini istemek kadar aptalca bi düşünce olamaz..

Çocuklarını alıp sınırda israil uçaklarının filsitini bombalamasını izleyen. Filistine her bomba düştüğünde sevinç çığlıkları atıp sevinen sivil ve savaş yanlısı olmayan yahudilerin hiç bir suçu yok haklısın. Zaten savaş yanlısı politikaları geliştirenleri ve uygulayanları onlar seçmiyor. Rasgele adamlar yönetime el koyuyor savaşıyor bunda israil halkının ne suçu var değil mi?

Bu mesajı
3 kişi beğendi
31.05.2010 16:20 PM
Bakış demiş ki:

Bunları gördükçe midemiz bulansa da insanlıklarından şüphe etsek de duygusal hareket etmek yanlış olur. İsrail'e savaş açalım demeler mi dersin Hitler'i savunanlar mı dersin ... Ne oluyoruz yahu ? 

Bu mesajı
11 kişi beğendi
2 kişi beğenmedi
31.05.2010 16:22 PM

Bu mesajı
19 kişi beğendi
6 kişi beğenmedi

nasıl bi hitler sevgisi besliyordunuz ki içinizde, hemen sözlerini oraya buraya yazmaya başladınız.biraz düşünün ya biraz, kimin sözlerini, davranışlarını öne sürdüğünüzü.çok yazık yeni gelen gençliğin böyle hitler sempatizanı olması.gidin bi de dövme falan yaptırın hitlerin sembolünü.en azından dışarıda gördüğümüzde nasıl davranacağımızı biliriz...sizin sempatizanlığınıza yakışır bir düşünce tarzı yaratmaya çalıştım, olmuştur umarım...

Bu mesajı
4 kişi beğendi
1 kişi beğenmedi
Bakış
Hacettepe Üniversitesi | Otomotiv Mühendisliği
Tayfun demiş ki:

Çocuklarını alıp sınırda israil uçaklarının filsitini bombalamasını izleyen. Filistine her bomba düştüğünde sevinç çığlıkları atıp sevinen sivil ve savaş yanlısı olmayan yahudilerin hiç bir suçu yok haklısın. Zaten savaş yanlısı politikaları geliştirenleri ve uygulayanları onlar seçmiyor. Rasgele adamlar yönetime el koyuyor savaşıyor bunda israil halkının ne suçu var değil mi?

hiçbişi bilmiosan yorum yapmıcan.. Ben orda savaş karşıtı yahudilerden bahsettm.. Hergün hükümetine lanet okuyan tepki gösteren onlarca yahudi var.. Bomba düştügünde sevinen adam savaş karşıtı mı olur..

İlk Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';