İsrail hep yaptı hep yapacak.Israıl taraftarı ınsanlarda sunu soluyor zamanında hıtler onlara bu kadar zulum yaptı kımse bırsey demedı sımdı onlardan merhamet beklemeyın.Adolf hıtler cok guzel soylemıstı bunları yok etmez ısenız ılerde sızı yok etmek ıcın herseyı yapacaklar.Herkes bırseyler yazacak cızecek ama hıcbırsey degısmeyecek.Bakın ısraıl sımdıde uyarı yaptıklarını gosteren bır kac vıdeo yayımladılar.Ardından 4 askerımız yaralandı 2 asklerım öldü dediler.İsrail kendını madur gosterıp su ustune cıkmayı cok ıyı becerıyor.Bunlarıda altttan destekletıyor.Olacak sey su dunya saglık orgutu ınsan hakları orgutlerı 1 2 ay konusacaklar basınlar 1 2 ay konusacak dıploması bıraz kotulesek VE daha sonra hersey tarıhe gomulecek ısraıl yenı bırsey yapana kadar.Ölen Türk arkadaşlarımızda tarıhe bu sekılde gececekler cok uzucu ama gercek
Taksim'de bir sürü Yahudi esnaf var lan hala hayatta kalan. Hazır yakınken diyorum.
dünyaya sahip olmaya çalışan insanlara zulmeden bi tek israil zaten..
tek şerefsiz onlar..
gidelim Hitler'in başladığı işi bitirip katliam yapalım.. yakalım yıkalım..
ondan sonra dünya güllük gülüstanlık olcak zaten..
tabi..
cihad çağrısı yap daha etkili olur
Politik süreçleri yorumlama yeteneğimize, ileri görüşlülüğümüze, gerçekçekçiliğimize, bir de savaş merakımıza hayranım.
Yahu siz dünyalı iseniz, ben değilim.
ne için ya, her yaptıklarında, sert bi kınama tamam, bişe yok, canını yakacaksın ki göze alamayacak bir daha, onlar da biliyor biraz protesto, kınama cart curt başka birşey olmaz, bi sende karşılık ver bakalım nereye kadar uzatıyor!!!
yahudilerin bi kere canını yaktı Hitler.. tamamen kapatsaydı mevzuyu tamamdı, bu saatten sonra nereye canını yakıyorsun.. topçu çavuş.. adamlar tüm milleti (kadınlar dahil) hayat boyu sürekli savaş eğitimine tabi tutuyor.. sen ne gördün askerde? nerde yaptın diye sordum sana, ne öğrendin? G3 tutmayı mı.. benim tuttugum G3 benimle yaşıttı 86 model. Koskoca Amerika neden ç.k kadar İsrail'in emrinde? yahudilerin gerçek gücü nedir, ne kadar? neyse yaz yaz nereye kadar
ne oldu yemedi heralde, askerliğini yapmadığın burdan belli :)
"Bir milletin varlığı tehdit altında olmadıkça savaş cinayettir"
Mustafa Kemal Atatürk
Bu yüzden sen de ağırdan gel.
Ölmekte olan insan gördün mü hiç topçu çavuş?
Savaş mavaş diye ötüyorsan bunun cevabı ya hayır'dır, ya da izlerken zevk almışsındır.
bencede abartmayalım arkadaşlar ... gereken tepki gösterilsin kafii... daha öncede söylediğim gibi vatan savunması harici yapılan her savaş cinayete sebebiyettir...