Beni Hatırla
-32
FORUMLAR > ÇÖPLÜK > İsrail'e savaş açılmasını teklif ediyorum.
İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
31.05.2010 15:22 PM
İlker
Ahmet Yesevi Üniversitesi | Asfaltit ve Petrol-Gaz Üretiminin Fiziki Süreçleri

kanın hesabı kanla sorulur. bu olayın başka çıkar yolu yok. diğer bütün çözüm yolları, ölenlerin yanına kar kalması demek olur.

31.05.2010 15:23 PM
Samet
Hacettepe Üniversitesi | Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Mustafa Cem demiş ki:

sana göre...

bana göre de

Bu mesajı
1 kişi beğendi
31.05.2010 15:24 PM

hiç savaş yaşamamış biz neslin böyle teklifler vermesi gayet doğal,doğal olduğu kadar duygusal ama ikisinin toplamından fazla mantıksız.

31.05.2010 15:26 PM
Mustafa Cem
Fırat Üniversitesi | Veteriner Hekimliği
Samet demiş ki:

bana göre de

baksana umrumda duruyor mu ?

31.05.2010 15:26 PM
Emine demiş ki:

o yardım konvoyunda bir sürü ülkeninde vatandaşı vardı ama en çok tepkiyi veren biziz ve her böyle olaylarda en önde saf tutanda biziz peki israil  küçücük nüfusuyla bütün dünyanın gözünümü korkutmuşta kimseden ses çıkmıyor biraz mantık lütfen kimsenin yardımlar veya filistin umru değil millet çıkar peşinde biz daha bunu anlayacaz ooooo...

neden tepki vermeyelim masum insanlar olmus bizden olmus ya da olmamis ne farkeder... bizden kimse olmese bile yine en basta biz tepkimizi gostermemiz lazim duyarli bir millet olarak sacma sapan konusmayin...

31.05.2010 15:27 PM
Oğuz
Gazi Üniversitesi | İngilizce Öğretmenliği

teklifini görüyor ve artırıyorum

31.05.2010 15:28 PM
Emine demiş ki:

o yardım konvoyunda bir sürü ülkeninde vatandaşı vardı ama en çok tepkiyi veren biziz ve her böyle olaylarda en önde saf tutanda biziz peki israil  küçücük nüfusuyla bütün dünyanın gözünümü korkutmuşta kimseden ses çıkmıyor biraz mantık lütfen kimsenin yardımlar veya filistin umru değil millet çıkar peşinde biz daha bunu anlayacaz ooooo...

diğer ülkeler seslerini çıkartmıyorlar mıymış ? sen git bi araştır ondan sonra gel..

31.05.2010 15:29 PM

kan dökmeye bu kadar hevesli olmak yerine diplomasiyi daha ii kullanmalıyız davostaki tepkinin çok daha büyüğü gerekli bakalım başbakanın gözü yiyecek mi bunu yapmayı

Burak
Kırıkkale Üniversitesi | Spor Yöneticiliği
Bilge Banu demiş ki:

kan dökmeye bu kadar hevesli olmak yerine diplomasiyi daha ii kullanmalıyız davostaki tepkinin çok daha büyüğü gerekli bakalım başbakanın gözü yiyecek mi bunu yapmayı

diploması mı kaldı bacım...

Ahmet demiş ki:

neden tepki vermeyelim masum insanlar olmus bizden olmus ya da olmamis ne farkeder... bizden kimse olmese bile yine en basta biz tepkimizi gostermemiz lazim duyarli bir millet olarak sacma sapan konusmayin...

hiç değilse yerimiz, safımız belli olsun karınca misali...

İlk Sayfa « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Son Sayfa
var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';