Anasayfa
Beni Hatırla
332
FORUMLAR > EDEBİYAT > İz bırakan kitap sözleri
Bu mesajı
1 kişi beğendi
20.09.2010 21:00 PM

Ben kattım sana biraz,öyle sevdim seni.Çünkü sen de bensiz; o kadar güzel değilsin hani..

20.09.2010 21:02 PM

Leyla değlim dost ; lakin çağırırsan çöllere gelirim..Sana yalan halde gelmem , toplarım özümü yalın halde gelirim... Kapıyı çaldığımda "kim o ? "dersen ; ben olmam kapında sen olur gelirim...Sen gel de yeter ki , yola yük olmam,yol olur gelirim..."

20.09.2010 21:31 PM

Sana sevgilim diyorum hala, bağışla beni. Sen artık bir başkasının sevgilisisin. Yalnızca bu cümleyi kurmamak için bile ölmek isterdim....  Cezmi Ersöz

20.09.2010 21:34 PM

Bir kadın, eski kocasından nefret ettiği için yeniden evlenir; bir erkekse eski karısına tapındığı için. Çünkü kadınlar şanslarını denerler, erkekler şanslarını tehlikeye atarlar.

Oscar Wilde

21.09.2010 02:57 AM
Uğur
Sakarya Üniversitesi | Otomotiv Mühendisliği
Kübra demiş ki:

belli bayağ etkilemiş seni dönebildimi bari sağsalim :D

bilmiorum

yaşım müsade etmio die 2 ci seriye geçemedim

asdfasdf

21.09.2010 13:00 PM
Başak
Atatürk Üniversitesi | İngiliz Dili ve Edebiyatı
Meryem demiş ki:

Belli ki,o saf değil sarmaşıktı. Berrak değil karışıktı. Kadındı karmaşıktı !

Nazan BEKİROĞLU-LA-SONSUZLUK HECESİ

21.09.2010 13:06 PM
Serkan
Okan Üniversitesi | Eşit Ağırlıklı Programlar

ask atlı karıncaya benzer yurudugunu zannedersınız ama halbukı o hep yerındedır....

Bu mesajı
1 kişi beğendi
21.09.2010 18:24 PM
Rabia
Gazi Üniversitesi | İlköğretim Matematik Öğretmenliği

Gelmesen önemli değil, gelsen önemli olurdu!
Gelmemen büyük yalnızlığımı doldurdu...

Özdemir Asaf

21.09.2010 18:27 PM
Yunus Emre
Marmara Üniversitesi | Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Ben bir düş krakeriyim, sen ışıklı bir şeker, o çarmıh benim içindi, isayı boşuna gerdiler!

21.09.2010 18:31 PM
Yunus Emre
Marmara Üniversitesi | Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Cânıma bir merhaba sundu ezelde çeşm-i yâr ;öyle mest oldum ki gayrın merhabâsın bilmedim! Ahmed paşa

var uyeara='/uyelerdeara.php'; var grupara='/gruplarda_ara.php'; var forumara='/forumda_ara.php';