297
10.09.2010 21:10 PM
Kürk Mantolu Madonna
"insanlar birbirlerini tanımanın ne kadar güç olduğunu bildikleri için bu zahmetli işe teşebbüs etmektense, körler gibi rastgele dolaşmayı ve ancak çarpıştıkça birbirlerinin mevcudiyetinden haberdar olmayı tercih ediyorlar.
....
hayatta yalnız kalmanın esas olduğunu hala kabul edemiyor musunuz? bütün yakınlaşmalar, bütün birleşmeler yalancıdır. insanlar ancak muayyen bir hadde kadar birbirlerine sokulabilirler, üst tarafını uydururlar; ve günün birinde hatalarını anlayınca, yeislerinden herşeyi bırakıp kaçarlar. "
-Sabahattin Ali
"insanlar birbirlerini tanımanın ne kadar güç olduğunu bildikleri için bu zahmetli işe teşebbüs etmektense, körler gibi rastgele dolaşmayı ve ancak çarpıştıkça birbirlerinin mevcudiyetinden haberdar olmayı tercih ediyorlar.
....
hayatta yalnız kalmanın esas olduğunu hala kabul edemiyor musunuz? bütün yakınlaşmalar, bütün birleşmeler yalancıdır. insanlar ancak muayyen bir hadde kadar birbirlerine sokulabilirler, üst tarafını uydururlar; ve günün birinde hatalarını anlayınca, yeislerinden herşeyi bırakıp kaçarlar. "
-Sabahattin Ali
11.09.2010 17:22 PM
Seval
Ankara Üniversitesi | Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
hayatımın en mutlu anıymış bilmiyordum ..
orhan pamuk Masumiyet müzesi ..
13.09.2010 04:06 AM
Saliha
Kocaeli Üniversitesi | İktisat
yağmurda hüzün gibi bir şey, yakalandın mı bir kez, azı çoğu yok artık.
elif şafak-baba ve piç
13.09.2010 04:14 AM
Saliha
Kocaeli Üniversitesi | İktisat
hayalle hafıza ateşle su gibidir. her biri ister ki bir tek kendi kalsın orta yerde, öteki kaybolsun. hayal dediğin hafızayı boğmak, hafıza dediğin de hayali yakmak ister..
elif şafak-pinhan
13.09.2010 04:15 AM
Bil ki, Hayatın en güzel anı; Herşeyden vazgeçtiğinde, 'Seni hayata bağlayan birinin olduğunu düşündüğün andır'
BALZAC
13.09.2010 04:39 AM
Erol
Ankara Üniversitesi | Coğrafya
"Beni hiç hayal kırıklığına uğratmadığın için teşekkürler yalnızlığım..." E.T
Işıklı Yol
14.09.2010 19:06 PM
Hadi düş düşlerime,tutmayana ''Aşk'' olsun...
14.09.2010 19:06 PM
Her geçen gün öldürme yüreğimi; bi can daha kalmadı verecek!
14.09.2010 19:07 PM
Tek kapıya gele atan hayatımla selamlarım sensizliği
14.09.2010 19:08 PM
Hapşurduğunda "çok yaşa" deyivermiştim..Burnunu silip döndü, kırmızı gözlerle, ona çok yakışan bir yanıt verdi: "Başbaşa"